تهران- ایرنا- هزاران نفر از ساکنان قدس اشغالی پنجشنبه شب(به وقت محلی) با تجمع مقابل منزل شخصی «بنیامین نتانیاهو» نسبت به ادامه حضور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدرت با وجود داشتن پرونده‌های متعدد فساد اعتراض کردند.

به گزارش تارنمای خبرگزاری "شهاب"فلسطین، تظاهرکنندگان همچنین به شرایط بد اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اعتراض کردند.

تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی که بر روی آن‌ها فساد، رشوه‌خواری و کلاهبردی نوشته شده بود، به شرایط بد اقتصادی اعتراض و خواستار مبارزه با فساد و کناره‌گیری نتانیاهو از قدرت شدند.

این سومین تجمع بزرگ معترضان علیه نتانیاهو در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته است.

سرزمین‌های اشغالی در روزهای گذشته نیز شاهد اعتراضات علیه کابینه رژیم صهیونیستی بود.

هزاران نفر از ساکنان شهر تل‌آویو  چهارشنبه و شنبه شب گذشته نیز در اعتراض به وضع بد اقتصادی در مرکز این‌ شهر تظاهرات کردند.

معترضان علیه کابینه صهیونیستی به خاطر وضع بد اقتصادی به ویژه تعطیلی کسب و کارها و اوضاع به وجود آمده پس از شیوع کرونا، تظاهرات کردند.

پیش‌تر براساس نتایج نظرسنجی صورت گرفته توسط شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، ۵۸ درصد شهروندان اسرائیل از عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در کاهش تاثیر کرونا بر جنبه‌های اقتصادی ناراضی هستند و  ۳۵ درصد در زمینه ضعف عملکرد وی جواب منفی دادند.

کاهش محدودیت‌های اعمال شده برای مهار کرونا در سرزمین‌های اشغالی در روزهای گذشته باعث روند صعودی آن شده است؛ به طوری که نتانیاهو در واکنش به افزایش آمار مبتلایان به کرونا، گفت: در بازگشایی کسب و کارها عجله کردیم.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، روز پنجشنبه از ثبت یکهزار و ۵۶۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و جان باختن پنج تن دیگر خبر داد تا شمار مبتلایان به کووید -۱۹ در این رژیم به ۴۱ هزار و ۲۰۰ نفر برسد و تاکنون ۳۶۸ نفر نیز در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته‌اند.

خبر فساد نتانیاهو در ماه‌های اخیر در صدر رسانه‌ها قرار گرفته است. فسادهایی که به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف شده است.
در همین رابطه، وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی یکشنبه هفته جاری اعلام کرد، دادستان کل اسرائیل دستور آغاز تحقیق درباره «امور» مرتبط با نتانیاهو را صادر کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همسرش به اتهام فساد چندین بار تحت بازجویی قرار گرفته اند، پرونده‌هایی که در رسانه‌ها به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف است.

نتانیاهو در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده است.
در پرونده ۲۰۰۰ نیز نخست وزیر رژیم جعلی اسرائیل، متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه معروف «یدیعوت آحارونوت» رژیم صهیونیستی بوده تا پوششی مثبت از او و فعالیت هایش در این روزنامه داده شود و روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» (اسرائیل امروز) یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت از سوی دولت زیر فشار قرار گیرد.
پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو اما به پرونده ۳۰۰۰ برمی‌گردد که مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.
پرونده موسوم به ۴۰۰۰ نیز به مسأله زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت بزک که خود صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است، باز می‌گردد که بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است.
نتانیاهو در این پرونده متهم است میلیون‌ها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاؤول الویچ» مالک این شرکت قرار داده است تا پایگاه خبری واللا رسانه زیر نظر این شرکت از نخست وزیر و خانواده‌اش حمایت رسانه‌ای کند.