جلال محمودزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی این بیمارستان به ۳۵ درصد رسیده، اضافه کرد: تاکنون بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال برای احداث طبقه اول این بیمارستان هزینه شده و روند ساخت آن هماکنون در طبقه دوم در حال انجام است.
وی افزود: برای احداث کامل این بیمارستان ۶۰۰ میلیارد ریال و برای تجهیز آن نیز بیش از چهار هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در ردیف بودجه سال جاری قرار گرفته است.
روند ساخت این بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد از برنامه عقب نیست و پیشبینی میشود در موعد مقرر آن که ۱۸ ماه است، تکمیل شودنماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود مشکلات بهوجود آمده به علت شیوع بیماری کرونا، روند ساخت این بیمارستان از برنامه عقب نیست و پیشبینی میشود در موعد مقرر آن که ۱۸ ماه است، تکمیل شود.
وی در خصوص احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی تامین اجتماعی مهاباد نیز گفت: عملیات احداث این بیمارستان نیز به پیمانکار واگذار شده و محوطهسازی آن در حال انجام است.
محمودزاده با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی مهاباد جزو هشت بیمارستان تامین اجتماعی کشور بوده که در حال ساخت است، افزود: این بیمارستان نیز با اعتبار ۹۱۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع احداث میشود.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد شهروندان مهابادی زیرپوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، اضافه کرد: با بهرهبرداری از این بیمارستان نیمی از جمعیت این شهرستان میتوانند به طور رایگان از خدمات پزشکی و بهداشتی این بیمارستان استفاده کنند.
بیمارستان فعلی مهاباد یکی از بیمارستانهای قدیمی آذربایجانغربی است که هماکنون با چند برابر ظرفیت خود با ۳۰۱ تخت فعال به شهروندان خدمات درمانی و پزشکی ارائه میکند.
پروژه احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی این شهرستان شهریورماه ۱۳۹۷ با حضور وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی شد؛ پروژه احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهرستان نیز دیماه سال ۱۳۹۶ با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کلنگزنی شد.
پروژه بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد در زمینی به مساحت هشت هکتار و زیربنای ۳.۵ هکتار در ۶ طبقه در بلوار خلبان شهید خالد حیدری احداث میشود و شامل بخشهای زایمان، بستری عمومی، درمانگاه و بخشهای پشتیبانی خواهد بود.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است و دارای یک بیمارستان، ۶۷ خانه بهداشت روستایی، ۱۸ مرکز سلامت روستایی و شهری، ۱۱ پایگاه سلامت و بیش از ۲۰۰ مطب خصوصی دارای پروانه فعالیت است.