عباسعلی کیانی فرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در طرح بیابان زدایی، گونههای بیابانی تاغ و آتریپلکس با هدف جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی و توانمندسازی مناطق روستایی کاشته شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر اجرای طرح بیابانزدایی ۸۰ هکتار اصلاح و احیای مراتع، ۳۸۰ هکتار مدیریت جنگلهای در دست کاشت، ۴۵۰ هکتار مدیریت روان آب و تولید نهال گلدانی مرتعی و بیابانی به تعداد ۲۵۰ هزار اصله انجام شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سبزوار گفت: در مجموع برای این عملیات بیولوژیک بیابان زدایی و اصلاح مراتع ۱۵ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی هزینه شده است.
از ۳۷۰ هزار هکتار اراضی بیابانی و کویری شهرستان سبزوار ۱۲۰ هزار هکتار به عنوان کانون فرسایش بادی شناسایی شده که طی سالیان گذشته با مشارکت مردمی در بیش از ۵۰ هزار هکتار زمینهای بیابانی و کویری آن عملیات بیابانزدایی انجام شده است.
۸۰۰ هزار هکتار از گستره یک میلیون هکتاری شهرستان سبزوار عرصه منابع طبیعی است که تاکنون برای ۷۵۰ هزار هکتار از زمینهای ملی این شهرستان سند مالکیت دولتی صادر شده است.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
سبزوار- ایرنا- رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سبزوار گفت: طرح بیابانزدایی طی سالجاری در سطح ۲۵۰ هکتار از زمینهای تحت تاثیر فرسایش بادی این شهرستان اجرا شده است.