کوهسار رسولیتبار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشترکان بخشهای خانگی و تجاری شهری و روستایی چنانکه تا پایان شهریور در اثر جریان برق در عرصه و اعیان ملک خود دچار ضرر و زیان مالی و جانی شوند با مراجعه به سایت bime.tavanir.org.ir ثبتنام کنند.
وی با اشاره به اینکه این موضوع شامل خسارت به لوازم خانگی، آتشسوزی، نقض عضو و ضرر جانی(مرگ) میشود، افزود: مشترکان میتوانند با وارد کردن کد ملی، شناسه قبض، الصاق کردن فاکتور معتبر از تعمیرکار مجاز(نمایندگی مجاز)، کپی کارت ملی یا شناسنامه، تصویر قولنامه و یا سند مالکیت یا اجاره نامه در سایت ذکر شده برای دریافت خسارت ثبتنام کنند.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان با بیان اینکه لازم است مشترکان آخرین صورتحساب برق مصرفی حود را پرداخت کرده باشد، یادآور شد: چنانچه در هر مرحله از بررسی مشاهده شود انشعاب برق مشترک زیاندیده دارای هر گونه موارد غیرمجاز در کنتور باشد مشمول جبران خسارت نخواهد شد.
رسولیتبار اضافه کرد: شرکت توزیع برق از طریق شرکت بیمهگر طرف قرارداد با شرکت توانیر تا سقفی معین، خسارت هر یک از موارد لوازم برقی، آتش سوزی، نقض عضو و خسارت جانی یا فوتی را جبران میکند.
وی گفت: هدف از ایجاد سامانه مذکور، تهیه بانک اطلاعاتی منظم است تا در مرداد یا شهریور پس از آنکه بیمهگر از سوی شرکت توانیر مشخص شد، اطلاعات ثبتنامکنندگان در اختیار شرکت بیمهگر قرار گیرد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان تاکید کرد: شرکت بیمهگر مستقر در استان که دارای شعب در شهرستانها خواهد بود، مکلف میشود در چارچوب قرارداد در مدت کمتر از یک ماه تا سقف مشخص شده برای هر یک از موارد چهارگانه پس از بررسی مدارک و در صورت عدم انطباق با مفاد قرارداد جبران خسارت کند.
رسولیتبار یادآور شد: براساس مفاد قرارداد سالهای گذشته شرکت بیمهگر با توانیز، این جبران خسارت شامل بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله، صاعقه و لوازم برقی لوکس مثل آیفون، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ، شارژر و وسایل برقی آرایشی، بهداشتی و لامپ نمیشود.
وی افزود: چناچه مشترکان خانگی و تجاری شهری و روستایی در اثر جریان برق دچار آتشسوزی شوند، گزارش آتش نشانی برای تشکیل پرونده نیاز است، همچنین در صورت خسارت جانی علاوه بر داشتن صورتجلسه دستگاههای امینتی، گواهی پزشکی قانونی برای تشکیل پرونده ثبتنام ضروری است.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان اظهار داشت: ثبت نام زیان دیدگان به منزله تعهد برای جبران خسارت نیست بلکه در حال حاضر بانک اطلاعاتی تهیه و پس از مشخص شدن شرکت بیمهگر، اطلاعات ثبت شده برای بررسی مدارک در اختیار شرکت مذکور قرار میگیرد و در صورت تطبیق با چارچوب قانونی معین شده، از سوی شرکت بیمهگر جبران خسارت خواهد شد.
رسولیتبار یادآور شد: مشترکان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت تلفنی یا حضوری با کارشناسان ایمنی و یا فنی مدیریت برق شهرستانهای تابعه ارتباط بگیرند و راهنماییهای لازم را کسب کنند.
در حال حاضر ۶۶۳ هزار مشترک برق در کردستان از خدمات این شرکت برخوردار و تمام روستاهای بالای پنج خانوار جمعیت به شبکه سراسری برق متصل هستند.