جعفر جعفری، یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سیلخیزی این شهرستان اظهار داشت: برای ساماندهی جاده های منطقه و حل مشکل تردد روستاییان شهرستان ساخت ۲۲ دهانه پل بزرگ و کوچک نیاز است که در اولویت قرار گرفته است و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز می شود.
وی نبود پل و ابنیه فنی را از مشکلات اصلی حوزه راه های روستایی این شهرستان عنوان کرد و افزود: این وضعیت موجب شده با هر بارندگی و جاری شدن سیلاب، تردد روستاییان این شهرستان دچار اختلال و با مشکل روبه رو شود.
جعفری با تاکید بر لزوم مطالعه ای جامع برای برآورد اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی حوزه راه این شهرستان، گفت: راه های بخش مانه، بیشترین نیاز را به ساخت پل دارد و روستاهای شیرآباد، محور شیرین دره، یالانچی، کلاته بز، تاجیک، تازیاب و... نیاز به اقدام فوری در این خصوص دارند.
وی اضافه کرد: روستاهای ارناوه، بربرقلعه و چهلگذر نیز به کلی از راه روستایی بی بهره اند و اهالی به دلیل نداشتن جاده، از داخل رودخانه تردد می کنند که با هر بارندگی دچار مشکل می شوند.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای مانه و سملقان اظهار داشت: به علت عقب افتادگی بسیار این شهرستان در حوزه راه، برای رسیدن به شاخص های کشوری و حتی استانی، نیازمند توجه خاص و تخصیص اعتبارات ویژه به این بخش است.
شهرستان مانه و سملقان با ۱۳۴ روستا، ۷۷۸ کیلومتر راه روستایی دارد که تنها ۳۴۳ کیلومتر آن آسفالت است.
مجموع راه های اصلی این شهرستان ۷۵ کیلومتر و مسیرهای فرعی آن نیز ۱۳۱ کیلومتر است.
حدود ۷۸ درصد از جمعیت ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در روستاها ساکن هستند.