سمنان- ایرنا- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: ترویج فرهنگ غدیر و مبانی مهم آن دراستان امسال با محوریت مساجد و امامان جماعت تعریف شده است.

حجت الاسلام علی شکری روز یکشنبه در نشست ستاد غدیر و دهه امامت و ولایت استان سمنان در دفتر امام جمعه این شهر افزود: ترویج فرهنگ غدیر و ارزش های والای آن بر محوریت مساجد تعیین شد تا به ایجاد فضای اجتماعی، فرهنگی و دینی مطلوب کمک شود.

وی درباره اهمیت دهه ولایت و امامت و غدیر افزود: میزان دینداری در جامعه از شاخص میزان پرداختن به اهل بیت در آن مشخص می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان خاطرنشان کرد: در دوران غیبت حضرت ولی عصر(عج) رابطه بین امامت و امت باید به درستی تعریف و تبیین شود تا جامعه اسلامی در مسیر درست قرارگیرد.

وی ادامه داد: نقش امت زمینه سازی برای حاکمیت ولایت است و از سویی دستگاه های اجرایی وظیفه دارند زمینه را برای انجام تکلیف امت در این باره فراهم کنند.

شکری با بیان اینکه باید فضا برای انجام وظیفه امت در برابر ولایت در شرایط کنونی ایجاد شود اضافه کرد: رابطه بین امامت و امت مکمل هم است و همه در مسیر بسترسازی برای حکومت مهدوی است.

وی به شیوع کرونا و همزمان شدن آن با برنامه ریزی برای جشن های غدیر و دهه امامت و ولایت اشاره و بیان کرد: به همین مناسبت باید در قالب مبانی این جشن ها به فقرا کمک رسانی کرد و این کمک ها نباید تنها به مسایل مالی محدود شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: امسال بخش های مختلف فرهنگی و اجرایی که در برگزاری جشنهای غدیر و دهه امامت و ولایت وظایفی دارند، برای تقویت کمک های مومنانه در استان تکالیفی دارند که به مرور باید به آن عمل کنند.

در این نشست با حضور آیت الله سیدمحمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه سمنان، درباره وظایف و تکالیف دستگاه های مختلف فرهنگی و شهری درباره آیین های غدیر و دهه ولایت و امامت در استان سمنان تبادل نظر شد.

رعایت همه جانبه شیوه نامه های بهداشتی توصیه شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، پرهیز از ایجاد تجمع، درنظرگرفتن مسابقه های فرهنگی و دینی، توجه به روزشمار و اندیشه‌محوری تعیین شده از سوی بنیاد بین‌المللی غدیر در تدوین برنامه های استانی، بهره گیری از توان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، برگزاری همایش بزرگ غدیر با تمرکز بر تجمیع کمک‌های مومنانه در مصلاها، مهمترین مباحث و تصمیم‌های این نشست بود.

یکهزار و ۲۰۰ مسجد، حسینیه و مهدیه و ۲۵۰ کانون فرهنگی هنری مساجد با عضویت ۲۲ هزار نفر در استان سمنان وجود دارد.