به گزارش ایرنا، «مسعود عابدی» روز یکشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: نگاه کلان و برنامه عملیاتی در سازمان مدیریت پسماند، کاهش تولید پسماند و جایگزینی تفکیک از مبدا با تفکیک در مقصد است.
وی افزود: با توجه به همین موضوع، طرح کاپ مصوب و اجرایی شد و ما تلاش کردیم در طی اجرای این طرح، با فراهم سازی زیرساخت ها و آموزش و فرهنگسازی خانواده ها، میزان تولید پسماند را کاهش داده و تفکیک در مبدأ را افزایش دهیم تا زباله کمتری به مرحله دفن برسد و به تبع آن آسیب ها به محیط زیست کاهش یابد.
عابدی ادامه داد: یکی از جوامع هدف ما در تحقق طرح کاپ، سازمان ها و وزارت خانه ها بودند. طوری که برای پیوستن این مجموعه ها به طرح کاپ، نشست هایی نیز میان استاندار تهران و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از خروجیهای قابل ذکر این نشست ها، ملزم شدن وزارتخانه ها و سازمان ها برای پیوستن به طرح کاپ، فرهنگسازی و تفکیک از مبدا زباله بود.
عابدی افزود: یکی از وزارتخانه هایی که به همت سازمان مدیریت پسماند و همراهی شهرداری منطقه ۲ به طرح کاپ پیوست، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ کارمند مستقیم و تولید روزانه ۳۰۰ کیلو زباله تر و ۱۰۰ کیلو زباله خشک و البته سازمان ها و ادارات تابعه آن است.
وی یادآور شد: این تفاهم نامه امروز- یکشنبه در محل در وزارت کار به امضا رسید و قطعا می توان از این ظرفیت ویژه برای اجرای حداکثری طرح کاپ و حساس کردن خانواده ها بهره برد تا بتوانیم گامی مهم در حفظ محیط زیست کلانشهر تهران برداریم.