سید حمدالله حسینی روز دوشنبه اظهار داشت: این شهرستان با داشتن بیش از هفت هزار نفر بهرهبردار و ۵۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی زراعی و باغی، یکهزار و ۱۹۰ چاه آب عمیق و نیمه عمیق در اختیار دارد.
وی، کمآبی و خشکشدن بخشی از ۷۷ چشمه و ۱۳۸ قنوات این شهرستان در پی خشکسالی یک دهه گذشته را یادآور شد و تصریح کرد: شهرستان بروجن به عنوان پیشانی خشکسالی استان چهارمحال و بختیاری در چند سال گذشته شناخته شده است.
مدیر جهادکشاورزی بروجن افزود: در دهه ۸۰ اراضی آبی بخش کشاورزی این شهرستان ۳۲ هزار هکتار بود در حالی که در سال زراعی جاری این رقم به ۲۳ هزار هکتار کاهش یافته است، که با اجرای سیستم آبیاری نوین در بخش باغی و زراعی در دولت تدبیر و امید بخش از مصرف آب مدیریت شده است.
وی سطح گلخانههای سبزی و صیفی فعال سطح بروجن را ۵.۶ هکتار برآورد کرد و گفت: با تدبیر دولت دوارزدهم تا پایان سال جهش تولید، این وسعت فضای گلخانهای شهرستان به ۱۲هکتار افزایش خواهد یافت.
حسینی، از صادرات ۱۰۰درصدی یک واحد گلخانه تولید فلفل دلمه ۴.۲ هکتاری در این شهرستان با عملکرد تولید ۱۵کیلوگرم در هر مترمربع خبر داد و تاکید کرد: محصول تولیدی این واحد صیفی به کشور روسیه صادر میشود.
به گزارش ایرنا،شهرستان بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.