مهدی علینژاد در نشست مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان با معاون اول رییس جمهوری اقدامات وزارت ورزش و جوانان در حوزه ستادی را با هدف ایجاد شرایط بهتر برای پیشرفت ورزش کشور مهم دانست و اظهار داشت: برگزاری اولین المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور با شرکت ٣٧ فدراسیون به میزبانی ٣٠ استان با حضور ١٨ هزار ورزشکار، برگزاری دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر، تأسیس دفتر توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاه ها، اصلاح نظام کمکهای مالی به فدراسیونها بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد ستاد مهمترین رویدادهایی بود که در حوزه ستادی محقق شد.
وی افزود: افتتاح سه پایگاه ورزش قهرمانی در استانهای هرمزگان، تهران و گیلان، اصلاح اساسنامه های فدراسیونهای ورزشی بعد از ١٨ سال و کمیته ملی المپیک، همچنین تفکیک کمیته ملی پارالمپیک از کمیته ملی المپیک و استقلال آن از دیگر اقدامات مهم است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان موفقیت ورزش کشور در ابعاد قهرمانی را مورد توجه قرار داد و از کسب مدال طلا برای اولین بار توسط تیم ملی والیبال زیر ٢١ سال قهرمانی جهان در سال ٢٠١٩ و عنوان قهرمانی جهان در رشته ووشو که برای نخستین بار در سال ٢٠١٧ و تکرار آن در سال ٢٠١٩ رقم خورد، از جمله موفقیتهای خوب ورزش کشور نام برد.
وی افزود: کسب قهرمانی تیم های ملی کبدی مردان و زنان در بازیهای آسیایی ٢٠١٨، کسب مقام قهرمانی جهان در شطرنج توسط سارا خادم الشریعه و مدال طلای رضا علیپور در جامجهانی سنگنوردی، نایبقهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و کسب مدال نقره قهرمانی جودو جوانان آسیا توسط مریم بربط، کسب قهرمانی هاکی سالنی آسیا در سال ٢٠١٩، کسب اولین مدال آسیایی اسکواش که مدال برنز بود و کسب سهمیه المپیک در سه رشته تیمی بسکتبال، والیبال و شمشیربازی بصورت همزمان، از جمله اولین افتخارات ورزشی کسب شده بود که در دولت دوازدهم بهوقوع پیوست.
علینژاد عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازیهای آسیایی ٢٠١٨ را نیز از جمله افتخارات قابل توجه ورزش کشور عنوان کرد و توضیح داد: بیشترین مدال در بازیهای آسیایی در طی ادوار در این دوره رقم خورد.
وی افزود: همچنین مدال برنز را تیم ملی واترپلوی آقایان بعد از ٤٤ سال کسب کرد و مدال برنز نوشاد عالمیان در رشته تنیس روی میز پس از ٥٢ سال محقق شد. رکورد جهانی وزنه برداری توسط سهراب مرادی شکسته شد و اولین مدال زنان در تالو بدست آمد و تیم ملی والیبال هم بدون حتی یک ست باخت، قهرمان شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای در پایان، گفت: بازیهای پارآسیایی ٢٠١٨ جاکارتا هم با کسب جایگاه سوم بازیها و صعود یک پلهای نسبت به دوره قبل همراه بود و رشد چشمگیر مدال آوری ایران با ۵۱ طلا رقم خورد.