علی گلستانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان پاکدشت به دلیل واقع شدن در جنوب ارتفاعات موسوم به چهل قز، سنگتراشان و توچال همواره با خطر وقوع سیلابهای شدید مواجه بوده و طی سالهای اخیر، بارها سیلاب به محور مهم امام رضا(ع) وارد شده و خساراتی را در پی داشته است.
وی اظهار کرد: واقع شدن بخشی از شهرستان پاکدشت در حاشیه این ارتفاعات از جمله شهر فرونآباد همواره باعث شده تا پس از بارندگیهای شدید، شاهد آبگرفتگی این مناطق باشیم از این رو اداره منابع طبیعی پاکدشت تلاش کرد تا با اجرای سازههای مختلف، از بروز حوادث جلوگیری کند.
وی تصریح کرد: طی سالهای اخیر هزار و ۱۰۰ سازه آبخیزداری از جمله بندهای خاکی، سنگی- ملاتی، سنگی- گابیونی، خشکه چین و بندسار با ظرفیت ذخیرهسازی ۳ میلیون متر مکعب در حوزههای آبخیز توچال، سیاه چشمه، مار چشمه، چند آب، لات شور و پاچالک اجرا شده و باعث شده تا از وقوع سیلاب مخرب جلوگیری شود.
گلستانی افزود: این سازهها باعث شد تا بارشهای شدید اوایل امسال هیچگونه خسارتی را به شهرستان وارد نکند.
وی تصریح کرد: اجرای سازههای آبخیزداری علاوه بر این که نقش مهمی در کاهش خسارات ناشی از سیلاب دارد، در تعادل بخشی به سفرههای زیرزمینی و تغذیه آنان نیز نقش به سزایی دارد.
رئیس اداره منابع طبیعی پاکدشت تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع کنترل سیلابها، اعتبارات مناسبی از محل صندوق توسعه ملی به این امر اختصاص یافته که با این اعتبارات، پروژههای جدیدی در سطح شهرستان پاکدشت اجرا میشود.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰
تهران- ایرنا- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت گفت: با احداث هزار و ۱۰۰ پروژه و سازه آبخیزداری، شهرستان پاکدشت از وقوع سیلابهای مخربی که در سالهای گذشته شاهد وقوع آن بودیم، مصون شده است.