به گزارش آسوشیتدپرس، معترضان روز دوشنبه به وقت محلی در این تظاهرات که «اعتصاب برای زندگی سیاهپوستان» نام دارد، خواستار بهبود وضع شغلی سیاهان آمریکایی شدند.
اتحادیههای کارگری و سازمانهای اجتماعی و حامیان عدالت نژادی این اعتصاب را در بیش از ۲۴ شهر آمریکا سازماندهی کردند اما روزنامه یو.اس.ای تودی از برگزاری تظاهرات در ۱۵۰ شهر خبر داد.
سازمان دهندگان اعلام کردند؛ معترضانی که امکان حضور تمام وقت در این تظاهرات را نداشتند، زمان صرف ناهار و یا حین کار در گروههای کوچک در این اعتراضات شرکت کرده یا برای گرامیداشت یاد سیاهپوستانی که در خشونت پلیس کشته شدهاند، دقایقی سکوت کردند.
گروه «مبارزه برای ۱۵ دلار» که خواهان افزایش حداقل حقوق کارگران به ۱۵ دلار در ساعت است، اعلام کرد که حدود یکهزار و ۵۰۰ نفر از سرایداران و دربانان در شهر سان فرانسیسکو دست از کار کشیدند تا در یک راهپیمایی به سوی شورای شهر شرکت کنند.
آشپزها و صندوقداران مکدونالد در لسآنجلس و پرستاران خانههای سالمندان در شهر «سنت پال» ایالت مینهسوتا نیز در این اعتصاب شرکت کردند.
همچنین کارکنان و پیکهای رستورانها و کارمندان فرودگاهها نیز از جمله افرادی بودند که در این اعتصاب سراسری حضور داشتند.
شمار زیادی از کارگران نیز مقابل «هتل بینالمللی ترامپ» در منهتن نیویورک تجمع کردند تا اعتراض خود را به نژادپرستی سیستماتیک و نابرابری اقتصادی نشان دهند.
معترضان در مقابل هتل بینالمللی ترامپ از سنا و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستند تا قانون HEROES را تصویب کنند. این قانون، تجهیزات حفاظتی، دستمزد اضافی و مزایای بیکاری بیشتری در اختیار کارگرانی قرار میدهد که امکان دورکاری ندارند.
این قانون در مجلس نمایندگان به تصویب رسیده اما هنوز در سنا تصویب نشده است.
در ایالت ماساچوست نیز حدود ۲۰۰ کارگر بخش خدمات بهداشت و درمان، سرایداران و برخی کارگران مشاغل دیگر در این اعتصاب شرکت کرده و در مقابل ساختمان ایالت محلی در شهر بوستون به نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات سنا محلق شدند.
همچنین قرار بود کارکنان ۶ خانه سالمندان در دیترویت دست از کار بکشند. این کارگران خواستار افزایش حقوقها، دریافت تجهیزات حفاظتی در برابر کرونا و بهبود خدمات درمانی و مرخصی استعلاجی با حقوق هستند.
این اعتصاب سراسری در حالی برگزار میشود که معترضان از زمان کشته شدن «جورج فلوید» در ۲۵ می (۵ خرداد) علیه رفتار خشن پلیس به خیابانها آمدهاند.
معترضان همواره از دولت و نهادهای آمریکایی خواستهاند تا با نژادپرستی و نابرابری که مانع پیشرفت شغلی بسیاری از کارگران سیاهپوست و لاتینتبار شده است، مقابله کند.
آنها همچنین خواستار افزایش دستمزدها، بهبود شرایط بهداشتی و درمانی و دریافت مرخصی استعلاجی شدند.
«جاستیس فیور» از سازمان دهندگان این تظاهرات در نیویورک ابراز امیدواری کرد که این اعتصاب، کارکنان سفیدپوست را ترغیب کند که آنها نیز به وجود نژادپرستی و تبعیض در محل کار اعتراض کنند.
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۶
تهران- ایرنا- هزاران نفر از کارگران و کارمندان آمریکایی در یک اعتصاب سراسری دست از کار کشیده و علیه نابرابری نژادی تظاهرات کردند.