تهران- ایرنا- معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به فعالیت ها و اقدامات عمرانی انجام شده در این دانشگاه گفت: اردوگاه تفریحی و پارک دانشجویی در باغ سیب مهرشهر کرج، شهریور ماه امسال افتتاح می‌شود.

 به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علامه طباطبایی، غلامعلی کارگر گقت: از سرگیری روند اجرایی پروژه های عمرانی دانشگاه از جمله اقدامات حوزه عمرانی است. در حوزه مدیریت فنی و عمرانی دانشگاه در مدت کمتر از یک سال گذشته شاهد اجرایی شدن پروژه های عمرانی هستیم. نمونه آن پروژه دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی است که اخیراً این قرارداد با استفاده از اعتبارات اسناد خزانه به قرارداد پیمان کل تبدیل شد و تمام پرداخت های آن از طریق اسناد خزانه به پیمانکار منتقل شد که اجرایی شدن آن با اعتبارات اسناد خزانه پدیده ای نو و بدیع در سطح دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

کارگر در ادامه عنوان کرد: در زمینه تجهیز و ایمن سازی مرکز اقامتی و تفریحی کیش مهر (با توجه به ضرورت پایدارسازی و ایمن سازی) نیز اقداماتی با استفاده از هزینه کرد اعتبار اسناد خزانه انجام شد. از دیگر اقدامات عمرانی در حال انجام، احداث اردوگاه تفریحی و پارک دانشجویی در مهرشهر کرج است.

وی یادآور شد: با توجه به سیاست دانشگاه مبنی بر اختصاص فضایی برای فعالیت های فوق برنامه، اردوگاه تفریحی و فرهنگی دانشجویی در مجموعه باغ سیب مهرشهر کرج در حال آماده‌سازی است. با توجه به وسعت این مجموعه کار دیوارکشی و نیز کاشت درخت در ۳۰ هکتار از اراضی آن انجام شده که امید است تا پایان شهریورماه به بهره‌برداری برسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به سیاست دانشگاه در ارائه خدمات به دانشجویان تحصیلات تکمیلی غیربومی در ایام کرونا بیان کرد: با توجه به دغدغه رییس دانشگاه و سایر متولیان مسئول در ارتباط با مسائل آموزشی و دانشجویی دانشجویان به منظور ارائه تسهیلات اقامتی کوتاه مدت به دانشجویان غیر بومی مقاطع تحصیلات تکمیلی، کار تجهیز دو مجموعه اقامتی برای ارائه خدمات هتلی به این دانشجویان با ظرفیت ۱۰۰ نفر در دو مجموعه خوابگاه مهدیه و نیز ساختمانی در مجاورت دانشکده الهیات و معارف اسلامی در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: این اقدام در راستای رفع نیاز دانشجویان برای اسکان موقت در ایام دفاع از پایان نامه ها و ملاقات با استادان برای دانشجویان غیربومی پیش‌بینی شده است.

کارگر با تشریح اقدامات انجام شده در مدیریت های مختلف این حوزه ادامه داد: به طور کلی در این حوزه، پنج مدیریت به صورت زیربنایی، وظیفۀ پشتیبانی و ارائه خدمت را بر عهده دارد. به طور خاص در بخش مدیریت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در ۶ ماه گذشته، حمایت کامل از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مرتبط با این بخش به ویژه با حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در موضوع شیوع ویروس کرونا و برگزاری کلاس ها و امتحانات به صورت مجازی از اصلی ترین برنامه ها بوده است. همچنین در این بخش در نظر است از ترم آینده در راستای بهبود خدمات آموزش مجازی، طرح و برنامه های جدیدی حمایت و اجرایی شود.

وی در ادامه تصریح کرد: پیگیری تصویب طرح جامع دانشگاه علامه طباطبایی در منطقه ۲۲ از دیگر اقدامات حوزه مسئولیت این معاونت است. دانشگاه ما از معدود دانشگاه‌هایی است که طبق سیاست‌های مالی ابلاغی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزارت امور اقتصاد و دارایی برخی از امور و پروژه ها را بر اساس  جذب و هزینه کرد تمام اعتبارات اسناد خزانه سال ۹۸ صرف کرده است. در ادامه این اعتبارات را در سال ۹۹ بر اساس پروژه‌ها تعریف شده و هزینه های پروژ ها به اسناد خزانه ابلاغی دولت تبدیل شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: این معاونت با همکاری دفتر حقوقی دانشگاه پرونده طرح جامع پردیس شماره ۱ و ۲ را تنظیم کرده که ان شاءالله در کمیسیون شماره پنج شهرداری تهران به زودی به تصویب خواهد رسید و بر اساس آن طرح جامع دانشگاه علامه طباطبایی در منطقه ۲۲ شهرداری تهران مکان یابی خواهد شد.

کارگر گفت: همچنین پروژه احداث دانشکده های حقوق و علوم سیاسی و دانشکده علوم اجتماعی در پردیس شماره ۱ دانشگاه و نیز آمفی تئاتر با ظرفیت ۶۰۰ نفر از دیگر اقدامات عمرانی زیربنایی و اساسی سال ۹۹ است که با مساعدت همکاران دفتر حقوقی در حال پیگیری است.

وی اتخاذ سیاست های جدید به منظور صرفه جویی را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و افزود: با اجرای طرح حذف سرویس ایاب و ذهاب مدیران، حذف پست های مدیریتی در معاونت دانشجویی و اداری مالی دانشکده ها شاهد صرفه جویی ۳.۵ میلیارد تومانی بوده ایم. همچنین در این خصوص با اجرای سیستم آبیاری قطره ای اراضی باغ سیب کرج به جای آبیاری غرق آبی، اجرای سیستم آبیاری قطره ای درختان اراضی بالادست پردیس شماره یک، علاوه بر صرفه جویی، توسعه و پیشرفت اجرایی شدن مدیریت سبز را در دانشگاه علامه طباطبایی دنبال می کنیم.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علامه طباطبایی همچنین با توجه به پرداخت بدهی معوق دانشگاه از سال ۹۸ به بیمه پارسیان (بیمه مکمل درمان) گفت: خوشبختانه این بدهی تسویه و مطالبات معوق همکاران از سوی بیمه گزار پرداخت شد.

وی افزود: در خصوص بیمه مکمل سال جدید نیز با پیگیری های مدیریت امور اداری و اداره رفاه، قرارداد جدید با یکی از کارگزاری های رتبه یک بیمه دانا منعقد شد و در این قرارداد ارائه خدمات مناسب به همکاران مورد تاکید قرار گرفت که امید است این تلاش ها رضایتمندی همکاران را به دنبال داشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، اقدامات در دست اجرا در بخش مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه را نیز اعلام کرد و گفت: تدوین، اعلام و ابلاغ شرح وظایف مشخص کارکنان در راستای اجرایی شدن تحول اداری، اصلاح و به روز شدن تشکیلات و چارت سازمانی بنا به ضرورت ها و نیازهای واحدهای مختلف از اقدامات در دست اجرای مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات است. 

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه از سال ۷۴ اصلاح ساختار تشکیلات دانشکده ها به صورت کلی انجام نشده است، این مهم در دستور کار مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه قرار دارد. برای این منظور در گام اول رتبه بندی دانشکده ها به لحاظ عملکرد و تشکیلاتی (دانشکده های کوچک، بزرگ، داخل پردیس و خارج پردیس رتبه بندی شده‌اند و به لحاظ الزامات چارچوب و ساختاری نیز دسته بندی شدند) انجام شد. بر اساس این دسته بندی که به تصویب هیات رئیسه دانشگاه رسیده است، چارت تشکیلات دانشکده‌ها مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.