حمیدرضا نصیری روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: امسال حدود ۴۰۸ هکتار از مزارع گواتر دشتیاری زیر کشت رفت و پیشبینی میشود ۸۰۰ تا یکهزار تن میگو برداشت شود.
وی گفت: با توجه به اقداماتی که از اواخر برداشت سال گذشته توسط بهرهبرداران میگو جهت بازسازی و آمادهسازی مزارع صورت گرفته بود سطحی حدود یکهزار هکتار آماده پرورش شد ولی متاسفانه با وقوع سیلاب سهمگین دیماه ۹۸ و نیز شیوع بیماری کرونا و ممنوعیتهای اواخر سال گذشته مشکلاتی ایجاد کرد که با تلاشهای صورت گرفته از اواخر فروردین ذخیره سازی بچه میگو در مزارع گواتر آغاز شد.
معاون آبزی پروری ادارهکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: از نکات قابل توجه تولید امسال در مقایسه با سال گذشته، همت و تلاش مراکز تکثیر استان در مولدسازی و تامین بچه میگو با کیفیت و به لحاظ بهداشتی با سطح مناسب بود که علاوهبر تامین بچه میگو مزارع پرورش میگوی منطقه به هرمزگان، بوشهر و گلستان نیز مولد و بچه میگو صادر شد.
وی ادامه داد: همچنین با تلاش بهرهبرداران و کارشناسان با تجربه منطقه، نظارتها و پایشهای کارگروه فنی میگو سیستان و بلوچستان متشکل از شیلات، دامپزشکی، تحقیقات و نماینده بهرهبرداران شرایط فنی و بهداشتی تولید سالجاری در مقایسه با سال گذشته بسیار مطلوبتر است.
نصیری ادامه داد: آبزی پروری میگو یکی از مزیتهای نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان است که ظرفیتهای قابل توجهی در تولید میگو و آبزیان دیگر و همچنین اشتغال و ارز آوری برای منطقه و کشور را در پی دارد.
وی بیان کرد: مجتمع پرورش میگو شهید صنعتی گواتر از بزرگترین مجتمعهای پرورش میگو کشور بوده که در ۱۰۰ کیلومتری شرق چابهار در منطقه شهرستان دستیاری و در محدوده نوار مرزی پاکستان واقع شده است.