حجت الاسلام و المسلمین جانمراد موسوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ترویج رفتارهایی مثل بیتوجهی، بیمسئولیتی، بیبندباری و مادیگرایی در جامعه، بنیان خانوادهها را سست کرده و اعضای خانواده کمتر نسبت به دغدغههای مهم زندگی توجه دارند.
وی بیان کرد: در سبک زندگی ایرانی و اسلامی اعضای خانواده نسبت به مسائل زندگی توجه داشته و با احساس مسئولیت و مدیریت مانع از ورود آسیبهای اجتماعی به این نهاد میشوند و در پرورش فرزندان نظم و انضباط، مشورت، صرفهجویی در مصرف، کمک به حل مشکلات و تکریم و احترام همدیگر را به بچهها میآموزند.
وی ادامه داد: در چنین خانوادهای پدر و مادر با رعایت احترام همدیگر و کمک به رفع مشکلات به جای جستجوی مقصر، به فرزندان خود نمونههای موفق رفتاری را آموزش میدهند.
رییس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر با بیان اینکه در مدل زندگی موفق افراد شکست را مقدمه و عاملی برای پیروزی میدانند، تصریح کرد: شکست و موانع در زندگی نباید روحیه امید و پیشرفت کار را بگیرد بلکه باید از علتهای آن به عنوان درس عبرت برای رشد خود و جامعه استفاده کرد.
وی یادآور شد: مثبتاندیشی و نگاه امیدوارانه به زندگی با توکل بر لطف خداوند از مولفههای یک زندگی موفق است که بنیان خانواده را حفظ و محیط خانه را پر نشاط میکند.
موسوی با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: این ازدواج و زندگی آسمانی مدل موفق و الگویی کارآمد برای همه خانوادههاست که زن و مردم در کنار همدیگر برای پیشرفت اهل خانه تلاش میکنند.
وی فراموشی چنین الگوهایی را موجب بروز آسیبهایی مثل اختلافات خانوادگی، طلاق و افزایش سن ازدواج بیان کرد.
اول ذیحجه سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه (س) است که این روز به نام روز ازدواج ثبت شد.
میزان ازدواج در چهار ماهه امسال نسبت به گذشته کاهش داشته که البته موضوع شیوع کرونا در این امر موثر بوده است.
مسوولان بر اساس آمارهای سال 98 نرخ ازدواج به ازای هر هزار نفر در استان اصفهان ۵.۹ اعلام کردند این نرخ در مقایسه با میانگین کشوری برابر است و اصفهان رتبه ۱۷ ازدواج جوانان را در بین سایر استان های کشور دارد.
بیشترین فراوانی سن ازدواج در دخترها در گروه سنی ۲۴-۲۹ سال و در بین پسرها بین ۲۹-۳۴ سال است.
به گفته مسوولان امر میزان ازدواج در کشور از سال ۸۹ تاکنون ۴۰ درصد کاهش یافته و این زنگ خطری است که آینده کشور را در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی به مخاطره میاندازد.