سید محمد موسوی زاده روز چهارشنبه به رسانهها بیان داشت: روند افزایش دمای هوا تا اواسط هفته آینده و رشد مصرف برق، لزوم مدیریت بهینه مصرف برق را دوچندان می کند.
وی با عنوان این که ۳۰ درصد بار مصرفی اشتراک های خانگی استان سمنان سرمایشی است اظهار داشت: در حال حاضر به نسبت مدت مشابه سال قبل، حدود پنج درصد رشد مصرف و بیش از پنج درصد رشد دوره اوج در استان ثبت شد.
وی با اشاره به این که برای مشارکت در طرح کاهش اوج بار تابستانی، یکهزار و ۱۰۰ مشترک با این شرکت تفاهم نامه منعقد کرده اند خاطر نشان کرد: به ازای هر درجه گرمشدن هوا، حدود ۱۰ مگاوات مصرف برق در استان افزایش می یابد و لزوم متعادل سازی مصرف به ویژه ظرف ١٠ روز آینده یک ضرورت محسوب می شود.
وی تصریح کرد: به منظور مشارکت ۱۰ درصدی مشترکان برق برای مدیریت مصرف برق، لازم است تا با استفاده از دور کند کولر آبی، تنظیم دمای کولرهای گازی بین ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتی گراد، استفاده نکردن از لوازم برقی پرمصرف در ساعت های اوج بار و خاموش کردن لامپ های اضافی و غیرضروری اقدام کنند.
۷۶.۵ درصد مشترکان استان سمنان در تعرفه خانگی، ۵.۹ درصد عمومی، ۱.۷ درصد کشاورزی ، ۱.۳ درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
برق در استان ۵۲ درصد در بخش صنعت و ۱۹ درصد در بخش کشاورزی مصرف میشود که حدود ۲۲.۷ درصد بیشتر از میزان میانگین مصرف این بخش در کشور است.
روزهای گذشته سمنان در تقسیمبندی مصرفی شرکت توانیر جزو استانهای قرمز قرار گرفت و به همین منظور، بنا به تصمیم و ابلاغ استانداری، ساعت کاری ادارات این استان به مدت یکساعت کاهش یافت.