عباس قاسمی روز یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: طرحهای آبخیزداری این شهرستان با هدف کنترل سیلاب و رسوب و با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اجرا میشود.
وی افزود: این طرحها در حوزههای آبخیز اَرو، جلیزجند، سلهبن، قزقانچای و عِمرک شهرستان فیروزکوه و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به مرحله اجرا درآمده است.
قاسمی ادامه داد: طرحهای آبخیزداری شهرستان فیروزکوه در قالب اقدامات مکانیکی شامل ۱۳ هزار و ۱۴۰ مترمکعب عملیات خاکبرداری، احداث بندهای سنگی- ملاتی به حجم هفت هزار و ۹۶۵ مترمکعب و سنگی _ گابیونی به حجم سه هزار و ۷۰ مترمکعب، اسکلهریزی به حجم یکهزار و ۲۰ مترمکعب، مرمت سازهها به حجم ۳۱۰ مترمکعب و خشکهچین به حجم یکهزار و ۸۰ مترمکعب اجرایی شده است.
وی بیان کرد: این طرحها علاوه بر کنترل سیل و رسوب موجب تقویت سفرههای آب زیرزمینی و بهبود پوشش گیاهی مناطق میشود و اجرای آنها از نیازهای مبرم منطقه بوده است.
«قاسمی» با اشاره به نقاط حساس و سیلخیز شهرستان فیروزکوه، بر تداوم اجرای عملیات آبخیزداری و مشارکت مردم محلی در روند اجرای آنها تأکید کرد.
شهرستان فیروزکوه در ارتفاعات شمالشرق پایتخت واقع است؛ این شهرستان کوهستانی در فصل زمستان همواره با بارش برف و باران روبرو میشود و خطر سیل این شهرستان را تهدید میکند.