به گزارش ایرنا، مهدی افتخاری در جلسه با فدراسیوننشینان در ابتدا اظهار داشت: ما در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه معتقدیم در ورزش فوتبال میتوان علاوه بر انجام ورزش قهرمانی و افزایش سلامت اجتماعی از طریق رشته پرطرفدار فوتبال، اقدامات ارزشی خوبی انجام داد.
وی افزود: آموزش چارچوب و چگونگی اظهار نظر بازیکنان و مربیان بسیار حیاتی است که همچنین در برگزاری کارگاههای آموزشی با محوریت جامعه شناسی رسانهای باید اقدام لازم را داشته باشیم. اقدامات فرهنگی از طریق رسانه بسیار تاثیرگذارتر است و میتوان از آن در نهضت پیشگیری از وقوع جرم بهره برد.
افتخاری با اشاره به نقش پررنگ رسانهها در جامعه و ورزش کشور گفت: مدیران عامل باشگاههای فوتبال، مدیران فدراسیون، فوتبالیستها و مدیران و خبرنگاران ورزشی با ارتقای دانش حقوقی و دانش جامعهشناسی خبر میتوانند نقش بیبدیلی در پیشگیری از آسیبها چه در حوزه فوتبال و چه در کلیت جامعه داشته باشند.
وی ادامه داد: در تعاملاتی که با دبیرکل فدراسیون داشتیم، اعلام آمادگی خود را با استفاده از ظرفیتهای پنج اداره کل تخصصی که داریم، پیش از این اعلام کردیم و امیدواریم با تدوین پیش نویس خوبی که در دستور کار قرار گرفته است، به اهداف مورد نظرمان که افزایش آگاهیهای عمومی و حقوقی در راستای کاهش جرم و آسیبهای اجتماعی است، برسیم.