محمدعلی طالبی عصر چهارشنبه در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی که با حضور فرمانداران و کارشناسان برگزار شد با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته افزود: مشخص شدن آخرین وضعیت طرحها و انعکاس آن پیگیری شود.
وی ادامه داد: تاکنون با همت و همراهی بخشخصوصی و سرمایهگذاران و پیگیری مدیران در تمامی شهرستانها برای تولید و اشتغال و اقتصاد مقاومتی فعالیتهای خوبی صورت گرفته است .
این مسوول به اهمیت برنامهریزی و جلب همکاری مسوولان مرتبط استانی و شهرستانها برای پیگیری تکمیل طرحهای اقتصادی و اشتغالزا به عنوان ضرورت تاکید کرد.
طالبی همچنین به اهمیت ایجاد زیرساختهای لازم با پیگیری و مشارکت دستگاههای مختلف اشاره کرد که انجام آن موجب تولید و تحقق اهداف دولت میشود.
استاندار یزد با بیان اینکه برای اشتغال در سالهای گذشته و امسال پیگیری و با همکاری بخشخصوصی و فرمانداران اقدام شده بر تلاش بیشتر تاکید کرد.
طالبی گفت: فرمانداران برای اقدام مضاعف در خصوص اشتغال و تولید که در استان از اهمیت زیادی برخوردار است نسبت به مشخص کردن دقیق وضعیت مناطق خود در این حوزه مهم اقدام کنند.
استاندار یزد اظهار کرد: برای برنامهریزی و اقدام موثر به آمار و اطلاعات دقیق در حوزه اشتغال نیاز است و تاکنون اقدام هایخوبی به عمل آمده و باید فرمانداران بیشتر تلاش کنند.
فرمانداران به دنبال اشتغال بیشتر باشند
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: برای سرمایهگذاری در حوزه صنعت و تولید و ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی ظرفیتهای خوبی در استان وجود دارد.
سید مسعود عظیمی با بیان اینکه در این خصوص تاکنون توسط مسوولان و فرمانداران با همراهی مدیران و کارشناسان استانی گامهای خوبی برداشته شده بر پیگیری آن تاکید کرد.
وی گفت: در بهار امسال نرخ بیکاری یزد در مجموع ۷/۶ درصد بوده که در این زمان در برخی استانها این آمار حتی به بالای ۲۰ درصد رسیده است .
این مسوول اظهار کرد: برای تک رقمی ماندن نرخ بیکاری باید همچنان توسط همه مسوولان با جذب بودجه و جلب مشارکت بخشخصوصی و رفع موانع اقدام کرد.
عظیمی تاکید کرد: پیگیری فرمانداران برای جذب بودجه از منابع مختلف موضوع مهمی است که انتطار میرود برای تحقق تولید و اشتغال جدی اقدام شود.
یک هزار و ۲۷ طرح نیمهتمام اقتصادی در یزد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هم یزد گفت: هماکنون در سطح استان یک هزار و ۲۷ طرح تولیدی و اقتصادی در بخشهای مختلف با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد.
محمدرضا علمدار یزدی افزود: تاکنون برای اجرای این طرحها که در تمامی مناطق وجود دارد و مشغول پیگیری است ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است .
وی اظهار کرد: برای اجرای کامل طرحهای در دست اقدام که نقش مهمی در تولید و اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومی دارد بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان هزینه میشود.
این مسوول گفت: این واحدها اکثرا در زمینههای فولاد، آهن اسفنجی، گندوله ، الکترود و کاشی است که با بهرهبرداری از آنها موجب اشتغال و تولید بیشتر استان میشود.
علمدار یزدی از فرمانداران برای پیگیری بودجه و همکاری با بخشخصوصی برای اتمام طرحها همکاری خواستار شد.
در این جلسه فرمانداران گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال، برنامهها، مشکلات و طرحهای نیمه تمام تولیدی و اقتصادی ارائه دادند.
جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور مسوولان در سالن کوثر اسانداری یزد برگزار شد.