حجتالاسلام مهدی اخوان صباغ چهارشنبه شب در شورای فرهنگ عمومی استان یزد افزود:در این مراکز قرآنی افراد زیرنظر مربیان علاوه بر آموزش های کلام وحی در سطوح مختلف از مباحث فرهنگی، تربیتی و اخلاقی نیز بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: هرچند توسط این موسسهها و خانههای قرآنی در استانها اقدامهای خوبی با همت دست اندرکاران و فعالان این بخش صورت میگیرد، اصلا کافی نیست و باید بیشتر در این مورد تلاش شود.
این مسوول ترویج فرهنگ علوم قرآنی اظهار کرد: فعالیتهای قرآنی و دینی برای اینکه در جامعه اسلامی از خروجی بهتری در طراز نظام و انقلاب اسلامی برخوردار باشد باید از تمامی ظرفیتها در این مورد استفاده کنیم.
اخوان صباغ گفت: وجود فضای پراکنده در اجرای برنامههای قرآنی نتیجهای ندارد و اتفاق اساسی نمیافتد ، باید برای رسیدن به اهداف و خروجی مطلوب، همدلی و همکاریها در این مورد بیشتر شود.
رییس سازمان دارالقرآن کشور گفت: تقویت و توسعه شوراهای قرآنی در استانها با همافزایی و برنامهریزی مدون نقش مهمی در تحقق اهداف دینی در جامعه دینی جمهوری اسلامی دارد.
اخوان صباغ بیان کرد: باید فضای قرآنی در جامعه اسلامی به نحوی که مورد تاکید مقام معظم رهبری و در شان نظام است محقق شود و برای انجام آن همه ما مسوول هستیم.
وی گفت: مهجوریت کلام وحی در جامعه و بین اقشار مختلف مردم به هیچ وجه پذیرفته شده نیست و باید همگان به خصوص مسوولان بیش از گذشته وظایف مربوطه خود را در این ارتباط انجام دهند.
همچنین رییس دارالقران سازمان تبلیغات اسلامی کشور روز سهشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه جامعه فعلی ما با جامعه قرآنی فاصله دارد گفت: دورهها و جلسات خانگی قرآن در جامعه احیا شود.
حجتالاسلام اخوان صباغ با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در ارتباط با ضرورت بهرهگیری از قرآن در بخشهای مختلف جامعه اسلامی افزود: امروز واقعیت جامعه ما با آن میزانی که باید در زندگی قرآنی داشته باشیم ،فاصله دارد.
وی با اشاره به اینکه جامعه قرآنی امروز تا حدی به قاریان و حافظان خلاصه شده است، گفت: این افراد را هم اگر بخواهیم با کل جامعه در نظر بگیریم متوجه میشویم که درصد خیلی پایینی از جمعیت را تشکیل می دهند.
این مسوول قرآنی افزود: برای این فضا که مردم بیشتر انس پیدا کنند باید سعی کنیم قرآن را به فضای خانهها بیریم و دورهها و جلسات خانگی قرآن را بیش از پیش در جامعه ترویج کنیم.
اخوان با اشاره به اینکه در بخشی از جامعه حتی با صحیح خوانی قرآن هم مشکل داریم ،گفت: باید به سمتی برویم که شبکه تربیتی قرآنی با نگاه به فهم قرآن را در جامعه ترویج کنیم.
هم اکنون ۱۳۰ موسسه قرآنی مجوزدار در مناطق مختلف استان یزد در ۱۰ شهرستان فعالیت دارد.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در حال حاضر ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.