آیتالله «قربانعلی درینجفآبادی» روز پنجشنه در دیدار با شورای کارگری شرکت صنایع آذرآب اراک افزود: مشکلات مدیریتی و سهامداری نباید در انگیزه کارگران این واحد تولیدی تاثیرگذار باشد، بلکه باید با تمام ظرفیت و توان خود رونق خط تولیدی آذرآب را حفظ کنند.
وی ادامه داد: تمام ظرفیت آذرآب باید در جهت تحقق منویات اقتصادی رهبر معظم انقلاب بکار گرفته شود و مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه نیز باید در سطوح مختلف ملی و استانی نسبت به حل مشکلات این واحد تولیدی اقدام کنند.
امام جمعه اراک اظهار داشت: کارکنان بخشهای مختلف آذرآب نیز باید در راستای حفظ جایگاه این واحد تولیدی در سطح خاورمیانه با تولید باکیفیت و رقابتپذیر هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کیفیت تمام تلاش خود را به کار بسته و بدون شک با این راهکار می توان آذرآب را به روزهای رونق بازگرداند.
آیتالله دری نجفآبادی بیان کرد: بانک کشاورزی و دیگر سهامداران عمده اصلی شرکت صنایع آذرآب باید به جای دلالی و بورسبازی و افزایش سرمایه در بورس به دنبال رونق این واحد تولیدی باشد، چرا که اکنون بیش از یکهزار و ۵۰۰ نفر در آذرآب اشتغال دارند و باید با کار و تولید اشتغال این افراد حفظ شود.
وی گفت: واحدهای طراحی، فنی، خدمات پس از فروش و بازاریابی آذرآب نیز باید فعالتر از گذشته باشند و با تولید و خدمات با کیفیت حداقل نسبت به جذب بازار داخلی موفق عمل کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: هم اکنون رقابت اقتصادی در نقاط مختلف جهان در پرورش مغزها و به کارگیری ایدههای کارآمد و درآمدزا نهفته است و این مهم باید در صنایع استان به خصوص در آذرآب مورد توجه قرار گیرد.
آیتالله دری نجفآبادی گفت: در سالی که با نام جهش تولید هدفگذاری شده، وظیفه کارگران و فعالان عرصه تولید سنگینتر از دیگر اقشار جامعه است و انتظار میرود که در سایه تلاش شبانهروزی و هدفمنداین قشر،ظرفیتهای تولید کشور شکوفا شده و مشکلات اقتصادی رخت بربندد.
وی افزود: توسعه پایدار، بالا رفتن نرخ بهروری و تولید ناخالص ملی و رشد ارزش افزوده تنها با سرمایهگذاری در بخش تولید محقق می شود و بالندگی این بخش نیز وابسته به خدمات کیفی نیروی انسانی ماهر در عرصه تولید است.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدلهای حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.
این شرکت در سال ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون به ۱۶ هزار و ۴۰۰ سهم تقسیم شده است.