سجاد رستمی روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات صادرات غیرنفتی این استان افزود: برگزاری نشستهای تخصصی و فنی، دیدار از واحدهای تولیدی مهم و شاخص، دیدار از مزارع پرورش ماهی، بادام و اراضی کشاورزی و باغی استان از جمله برنامههای سفر سفیر اتریش به استان است.
وی ادامه داد: معرفی قابلیتها و توانمندیهای استان در زمینههای سرمایهگذاری خارجی، برگزاری نمایشگاههای تخصصی توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان و عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی استان با یکی از شهرهای کشور اتریش، از دیگر برنامههایی است که برای سفر سفیر اتریش به استان پیشبینی شده است.
رستمی، در ادامه به چهار راهبرد مهم وزارت صنعت،معدن و تجارت در سالجاری اشاره کرد و گفت: تحقق جهش تولید، توانمندسازی واحدهای تولیدی داخلی، کنترل واردات و توسعه صادرات و کنترل و تنظیم بازار از جمله این راهبردهای مهم است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کارخانههایی که تولید مشابه کالاهای وارداتی دارند، حمایت شده و از ورود واردات به استان جلوگیری میشود، اظهار داشت: با وجود شرایط ناشی از کرونا در سالجاری، در تیرماه امسال صادرات قابل توجهی از استان ثبت شد.
رستمی، صادرات موکت، دستکش، ورق خودرو را از مهمترین کالاهای صادراتی استان در سه ماهه ابتدایی امسال عنوان کرد و گفت: با انعقاد عقد خواهرخواندگی با داغستان روسیه، روند روابط تجاری استان رشد بیشتری به خود می گیرد.
وی، هدفگذاری امسال برای صادرات کالا از استان را ۵۸ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه پتروشیمی لردگان امسال وارد مدار بهرهبرداری میشود، نسبت به تحقق این هدف خوشبین هستیم.
به گزارش ایرنا، ۹۵۰ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعال است که ۲۰ درصد این واحدها با ۱۰۰ درصد ظرفیت و مابقی بین ۳۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت خود فعال هستند.
این استان در برخی از محصولات از مانند چادر مشکی، آجرنسوز، مالت،موکت، خوراک آبزیان، محصولات خانگی و برخی محصولات دیگر در کشور از جایگاه و اهمیت مهمی برخوردار است.