سنندج - ایرنا -‌ یکی از مشکلات جوانان بویژه در این روزها برای ازدواج نیازهای مالی و اقتصادی است که در راستای رفع آن برای نخستین بار در استان کردستان مجمع خیرین ازدواج آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا، اتکای کامل به اینکه دولت همه مشکلات جامعه بویژه در حوزه اقتصادی را حل کند با توجه به محدودیت‌های منابع آن، موجب می‌شود همیشه بخشی از مشکلات حل نشده باقی بماند.

خیرین با ورود به حوزه‌های مهم جامعه از جمله مدرسه‌سازی و سلامت توانسته‌اند کمک شایانی به رفع کمبودها و نیازها در این حوزه‌ها کنند؛ امر مهم ازدواج که بسیار در دین به آن توصیه شده و از اتفاقات مهم هر فرد در طول زندگی او است این روزها با موانعی از جمله مادی روبرو است که خیرین را واداشته پا به این عرصه هم بگذارند.

در همین راستا برای نخستین بار مجمع خیرین ازدواج در استان کردستان تشکیل شد و امروز پنجشنبه نشستی را نیز با حضور مسوولین برگزار کرد.

ازدواج نشانه حرکت جامعه به سوی سعادت است

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در نخستین نشست مجمع خیرین ازدواج گفت: ازدواج از مهمترین کارهایی است که پیامبر به نحو ویژه‌ای به آن توصیه کرده است و به همین دلیل باید این مهم در اولویت فعالیت‌های ما قرار گیرد.

ماموستا فایق رستمی اضافه کرد: امر ازدواج باعث ایجاد حجاب، عفت و بزرگی انسان می‌شود و ازدواج جوانان نشان دهنده حرکت جامعه به سوی سعادت است.

وی با اشاره به تشکیل مجمع خیرین ازدواج افزود: کسی که کار انسان‌ها را تسهیل کند نزد خداوند بسیار عزیز شمرده می‌شود و این عزیز بودن از جمله ویژگی‌های اصلی افراد خیر در جامعه است.

معاون استاندار:آمار طلاق در شان کردستان نیست

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم در این نشست گفت: همه متولیان تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا آمار طلاق در استان کاهش یابد زیرا این آمار در شان استان نیست.

حسین خوش‌اقبال اظهار داشت: اولین قدم مهم در زندگی هر فردی تشکیل زندگی مشترک است که باید تلاش کنیم ازدواج جوانان در کردستان رشد کند.

وی افزود: امیدواریم مجمع خیرین ازدواج در راه تشکل زندگی مشترک جوانان قدم‌های خوبی را بردارد و کار خود را به نحو احسن انجام دهد.

شاهد کاهش آمار ازدواج در کردستان هستیم

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این مجمع گفت: در سال ۹۸ بیش از ۱۳ هزار ازدواج و حدود از سه هزار طلاق در استان به ثبت رسیده است که نشان دهنده آمار پایین در ازدواج و افزایش آمار طلاق است.

حامد جولایی با اشاره به روند کاهشی آمار ازدواج در استان کردستان از سال ۹۳ که بیش از ۱۹ هزار ازدواج و حدود چهار هزار طلاق در استان ثبت شده تاکنون، اضافه کرد: طی چند سال اخیر شاهد کاهش آمار ازدواج در استان کردستان هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان افزود: در سال ۹۸ بیش از ۱۳هزار ازدواج و بیش از سه هزار طلاق در استان به ثبت رسیده است که نشان دهنده آمار پایین در ازدواج و افزایش آمار طلاق است.

جولایی با اشاره به اینکه کاهش آمار ازدواج باعث بروز برخی از ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شود، گفت: همه ما مسوول پایین آمدن آمار ازدواج در استان کردستان هستیم.

در پایان این مجمع آقایان عبدالمومن مردوخ، عباس سرمستی، امید استاد نوروزی، اردشیر معتمد وزیری، سرکوت نجفی و خانم‌ها سلما ساعدی و سهیلا نصر صادقی به عنوان هیات مدیره مجمع خیرین ازدواج استان معرفی و فیضی به عنوان بازرس این مجمع انتخاب شدند.