مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: بیشتر مشکلات امروز جامعه ریشه فرهنگی دارد از این رو تمامی حوزه‌ها باید توجه ویژه‌ای به جایگاه فرهنگ داشته باشند.

سید علی موسوی حسینی روز پنج شنبه در کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی اظهار داشت: هر تغییری که انتظار داریم در جامعه اتفاق افتد باید ابتدا از خودمان شروع کنیم و این موضوع به معنی فرهنگ سازی و توجه به مفهوم فرهنگ در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه مسایل فرهنگی و اجتماعی و جایگاه ویژه آنها،  گفت: در تمامی حوزه ها به بسته های فرهنگی و اجتماعی نیاز است و در شهرستان مراغه جای خالی این موضوع به شدت احساس می شود.
موسوی حسینی گفت: متاسفانه درصد بیشتری از جوانان شهرستان مشکل اشتغال دارند و آمار بیکاری در شهرستان بالاست که قسمتی از این آمار ریشه در مسایل فرهنگی دارد.
وی افزود: تفکر پشت میز نشینی و شغل کارمندی به دلیل داشتن مدارک و تحصیلات بالای جوانان از دغدغه های اصلی شهرستان است.
وی کرونا را اصلی ترین مشکل جامعه عنوان کرد که مردم با آن درگیر هستند و افزود: توجه به مسایل اجتماعی کرونا مانند فاصله گذاری اجتماعی، فرهنگ سازی برای استفاده از ماسک و دیگر موارد موضوعاتی هستند که باید در دستور کار این کارگروه قرار گیرند.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه نیز در این جلسه گفت: تمامی برنامه های شهرستان امروز تحت تاثیر بیماری کرونا ویروس است و باید خود را با این بیماری سازگاری داشته باشیم و برنامه های خود را براساس آن تنظیم و اجرا کنیم.
موسوی شعفی گفت: انتظار داریم در این شرایط همچنان دستگاه های شهرستان به همکاری خود ادامه دهند و سازمان های مردم نهاد در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به مردم پای کار باشند.
وی گروه های جهادی مراغه را ظرفیت بزرگی دانست و گفت: گروه های جهادی از همان روزهای نخست شیوع بیماری کرونا ویروس فعالیت می کنند و با ساماندهی می توان از ظرفیت های آن ها در این روزها استفاده کرد.
وی به نزدیک شدن ماه محرم و عزاداری امام حسین ع اشاره کرد و گفت: دستگاه های متولی در این ماه نظارت بیشتری به موضوعات فرهنگی و اجتماعی با توجه به شرایط حساس کرونا داشته باشند.
معاون فرماندار مراغه ادامه داد: علاوه بر نذورات توزیعی و کمک رسانی به نیازمندان، اهدای اقلام مورد نیاز بهداشتی و معیشتی در روزهای کرونایی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
شعفی گفت: پویش احسان ماسک از برنامه های دیگری است که در این ماه با همکاری دستگاه های متولی و سازمان های مردم نهاد نیاز است که در شهرستان راه اندازی شود.
وی با تقدیر از زحمات کادر بهداشت و درمان شهرستان گفت: می توانیم با فرهنگ بالای خود و رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک قدردان بخشی از زحمات کادر بهداشت و درمان شهرستان باشیم.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.