ساری - ایرنا - استاندار مازندران با اشاره به اینکه تحقق جهش تولید در استان نیازمند به میدان آمدن تمام ظرفیت‌ها است گفت: برنامه‌های عملیاتی جهش تولید در مازندران تدوین شده و همکاری قوا برای دستیابی به این برنامه رضایت‌بخش است.

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در جلسه جهش تولید در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران گفت:موانع بسیاری از بخش ها از جمله چالش ها و مزیت های سرمایه‌گذاری خارجی در استان احصا شده و تلاش می کنیم تا با همکاری دستگاه قضایی و نمایندگان مردم در استان این مشکلات را در سطح استانی و ملی برطرف کنیم.

او همکاری قوای سه‌گانه در استان را در برطرف شدن مشکلات تولیدکنندگان مهم ارزیابی کرد و افزود: تعامل و همکاری قوا و ارکان قدرت در استان مطلوب است و از این ظرفیت باید در برطرف کردن مشکلات بخش خصوصی و تولید بهره برد. 

وی به شرایط اقتصادی کشور به لحاظ تحریم‌ها و عدم فروش نفت اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود شرایط سخت اقتصادی تلاش می کنیم‌ تا جهش تولید در استان براساس فرمایشات مقام معظم رهبری اجرایی شود. 

استاندار مازندران، برنامه های استانی جهش تولید را در سه بخش کشاورزی، صنعت و خدمات توصیف کرد و افزود: بخش خدماتی استان به ویژه گردشگری متاثر از شیوع ویروس کرونا در شرایط سختی به سر می برد اما ناچاریم با این ویروس زندگی کنیم.

وی با بیان اینکه امکان تعطیلی طولانی مدت بخش های تولیدی و خدماتی نیست، تصریح کرد: مردم بخصوص صاحبان کسب و کار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط را برای زندگی با این ویروس مهیا کنند.

استاندار مازندران به تلاش استانی و ملی برای حل مشکلات بخش خصوصی اشاره کرد و اظهار داشت: شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی ظرفیت بسیار مناسبی برای رسیدگی به مشکلات فعالان اقتصادی است و بسیاری از اختلاف نظرهای دولت و بخش خصوصی در استان نیز در این شورا بررسی می‌شود. 

حسین ‌زادگان به ضرورت بهره ‌برداری حداکثری از ظرفیت های زیرساختی استان جهت صادرات محصولات کشاورزی تاکید و گفت: مازندران ظرفیت های لازم صادراتی را در تولیدات مختلف دارد و در حال حاضر با این حجم مشکلات برخی صادرکنندگان مشغول فعالیت هستند. 

وی نبود شرکت حمل و نقل بین‌المللی را یکی از مشکلات حوزه صادراتی استان اعلام کرد و اظهار داشت: نبود پایانه صادراتی محصولات کشاورزی نیز یکی دیگر از مشکلات بود که با تلاش های صورت گرفته و پیگیری های سرمایه گذار، فاز اول پایانه محصولات کشاورزی در جویبار سالجاری به بهره برداری می رسد تا در ذخیره سازی و صادرات مرکبات چالش کمتری داشته باشد.