دکتر قاسم جان بابایی با همراهی معاونان بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرکز خدمات جامع سلامت "سیدی" مشهد حضور یافت و ضمن قدردانی از تلاشهای انجام شده در راستای خدمات رسانی به شهروندان، نحوه خدمات رسانی به مراجعان، فرآیند غربالگری و نمونهگیری از بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در مشهد را مورد ارزیابی قرار داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید گفت: در حال حاضر ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت در مشهد و شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه از ساعت هشت تا ۲۲ به مراجعان مشکوک به کرونا خدمات ارائه میدهند.
دکتر مهدی قلیان افزود: بر اساس نظام ارجاع بیماران کرونایی، مراکز خدمات جامع سلامت نخستین سطح ارائه خدمات محسوب میشوند و مراجعان در صورت نیاز به خدمات تصویربرداری یا بستری در بیمارستان به مراکز سطح ۲ و سه ارجاع داده میشوند.
وی ادامه داد: طی هفتههای اخیر با هدف توسعه خدماترسانی به شهروندان تعداد پزشکان، تیمهای مراقبین سلامت و زمان ارائه خدمات به بیماران در مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا در مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش یافته است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به استان خراسان رضوی، دیروز به نیشابور سفر کرد و از بیمارستانهای ۲۲ بهمن و حکیم دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بازدید کرد. وی ساعاتی پیش مشهد را به مقصد تهران ترک کرد.
حدود ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه این تعداد توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدمات رسانی میشود.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۸۴ هزار و ۳۴ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۲۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۵ هزار و ۷۴ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۲۴۷ هزار و ۲۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.