به گزارش ایرنا به نقل از اعلام روز جمعه پایگاه خبری لبنانی « العهد»، سازمان مزبور خاطر نشان کرد که تماس های برقرار شده با شهروندان اسراییلی ساکن مناطق قرمز کرونایی نشان می دهد که میزان اقدام به خودکشی در ماه مارس گذشته در مقایسه با همین مدت در سال گذشته میلادی ۳۰ درصد افزایش یافته است.
در فلسطین اشغالی و در بی صهیونیست ها نیز تاکنون ۵۶ هزار و ۷۴۸ نفر به کرونا مبتلا و ۴۳۳ نفر نیز فوت کرده اند که شماری از آنان نظامی هستند. ۲۳ هزار و ۵۶۰ نفر نیز در فلسطین اشغالی بهبود یافته اند .
گزارش انتشار یافته از سوی این سازمان در هفته گذشته تاکید دارد که در میان ۱۳۳ هزار تماس تلفنی برقرار شده تقریبا ۲ هزار و ۸۸۰ مکالمه تلفنی انجام شده با شهروندان اسراییلی نشان می دهد که آنها در اندیشه خودکشی بسر می برند.
سازمان عیران افزود: بیشتر این مکالمات طی دو ماه مارس و آوریل انجام گرفت که طی آنها مراکز درمان بیماران روانی و تیمارستان ها به دلیل اعمال قرنطینه کامل از سوی رژیم صهیونیستی بسته بودند.
در همین رابطه « داوید کورین » مدیرکل سازمان عیران گفت: شهروندان اسراییلی در اکثر تماس های تلفنی به شدت نگران انتشار ویروس کووید – ۱۹ و قرار گرفتن در تنگنای مالی بودند.
کورین افزود: مشکل برخی از اسراییلی ها هم اکنون آن است که از سرنوشت فردای خود بی اطلاع هستند و نمی دانند چگونه اجاره بهای منزل خود را بپردازند و مواد غذایی شان را خریداری کنند و به طور ناگهانی احساس می کنند که دلیلی برای زنده ماندن شان وجود ندارد و نمی دانند چه کاری باید انجام دهند و یا کار خود را از دست داده اند و فرصت کاری جدیدی در آینده نمی بینند و نیازی به اتخاذ تدابیر بهداشتی و استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی نمی بینند.
به گفته سازمان عیران در میان افرادی که از آنها نظرسنجی به عمل آمده زنان ۶۰% و افراد کمتر از ۴۰ سال ۴۰% را به خود اختصاص داده اند.
بدیهی است در طی جنگ های شکل گرفته توسط رژیم صهیونیستی طی جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ در برابر لبنان و ۲۲ روزه در سال ۲۰۰۹ و ۸ روزه در سال ۲۰۱۲ و ۵۰ روزه طی ماه های ژوئیه و اوت ۲۰۱۴ آمار خودکشی در میان اسراییلی ها به ویژه نظامیان صهیونیست به طور قابل توجهی و به شدت افزایش یافت.
در زمان حملات اسراییل به مناطق فلسطینی و پاسخ داده گروه های فلسطینی به این تجاوزات نیز درصد خودکشی و بیماران روانی در فلسطین اشغالی افزایش می یابد.
پژوهشهای صورت گرفته نشان میدهد که بسیاری از نظامیان شرکتت کننده در جنگهای سال ۲۰۰۶ و ۲۰۱۴ دچار بیماریهای روانی شدهاند.
خودکشی در ارتش رژیم صهیونیستی موضوعی مهم و حساس به شمار میرود. فرماندهان ارتش در ابتدا تلاش میکردند این پدیده را کتمان کنند و آن را رسما اعلام نکند، اما کار به جایی رسیده که مخفی نگه داشتن آن غیر ممکن شد. تعداد نظامیانی که طی ۱۰ سال تا شهریور سال ۱۳۹۸ خودکشی کردهاند، بالغ بر ۲۳۷ نظامی است که بیش از نظامیانی است که در جنگها به هلاکت رسیدهاند.
کرونا تاکنون بیش از ۱۵ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۷۶۶ نفر را در ۲۱۰ کشور جهان از جمله امریکا و ایران مبتلا کرده است و اکنون امریکا با ۴ میلیون و ۱۶۹ هزار و ۹۹۱ نفر در رتبه اول جهان قرار دارد.
کرونا تاکنون موجب مرگ ۶۳۶ هزار و ۵۷۵ نفر در جهان شده است و امریکا نیز با ۱۴۷ هزار و ۳۳۳ نفر در رتبه اول قرار دارد. ۹ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۷۶۶ نفر نیز که تاکنون به کرونا مبتلا شده بودند، بهبود یافته اند.