احمد کرمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دولت دوازدهم در ۲.۵ سال گذشته تلاش وافری را برای بهره برداری و آغاز پروژه های مرتبط با بخش صنعت و معدن دنبال کرد که مهم ترین نتیجه آن جذب بیش از ۱۱ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات در حوزه صنعت استان بود.
وی افزود: همچنین طی مدت یاد شده ۲۵ میلیون اعتبار ارزی در قالب دلار و ۸۵.۸ میلیون اعتبار ارزی نیز در قالب یورو وارد استان ایلام شده است.
معاون استاندار ایلام یادآور شد: عملیات اجرایی کارخانه تولید نوشیدنی های رژیمی و آبمیوه و نوشابه (کوشاب غرب) با ظرفیت ۱۲۰ میلیون لیتر در سال با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریال به اتمام رسید.
بی نیازی کشور از تولید سیم مفتول خودرو با راه اندازی کارخانه استیل کرد دره شهر
کرمی تاکید کرد: عملیات اجرایی کارخانه تولید سیم فولادی تایر خودرو ( استیل کرد) با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد ریال و اعتبار ارزی ۲۴ میلیون یورو نیز به اتمام رسید و هم اکنون در حال تولید محصول است.
وی اضافه کرد: کارخانه استیل کرد شهرستان دره شهر اولین و بزرگ ترین واحد تولیدی در ایران است که سیم تولید شده از مفتول مورد نیاز لاستیک خودرو را با ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال تولید کرده و می تواند ۱۰۰ درصد نیاز کشور را تامین کند و با بهره برداری کامل حدود ۳۰۰ نفر در این واحد مشغول بکار می شوند.
معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: طی مدت یاد شده کارخانه تولید مقاطع فولادی H.S.S (فولاد گستر آتنا) با سرمایه گذاری ۵۵۰ میلیارد ریال و اعتبار ارزی ۲۵ میلیون دلار وارد فاز بهره برداری شد.
کرمی اظهار داشت: عملیات اجرایی واحد تولید پلی پروپیلن (پ . پ) نیز با حجم سرمایه گذاری چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و اعتبار ارزی 61.8 میلیون یورو آغاز شده است.
فعال شدن ۱۵ معدن راکد در استان ایلام
وی با اشاره به عزم دولت برای احیای واحدهای تولیدی راکد تاکید کرد: طی ۳۰ ماه گذشته بیش از ۵۰ واحد تولیدی به چرخه فعالیت بازگشتند و ۱۵ معدن راکد نیز فعال شدند.
به گزارش ایرنا، از بدو پیروزی انقلاب تا سال ۹۲ مقدار سرمایه گذاری های تحقق یافته حوزه صنعت استان ایلام هشت هزار میلیارد ریال بود ولی در طول مدت فعالیت دولت تدبیر و امید تانیمه نخست سال گذشته این مقدار به ۳۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته و با افتتاح واحدهای پایین دست پتروشیمی کل سرمایه گذاری صنعتی استان ۱۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.
در حوزه صنعت تا سال ۵۷ هیچ واحد صنعتی در استان ایلام به بهره برداری نرسیده بود اما اکنون تعداد ۵۳۴ واحد صنعتی در استان با اعتبار ( 31 هزار و 126 میلیارد ریال) و اشتغال زایی ۹ هزار و ۹۸۸ نفر در استان فعال است.
تعداد پروانه بهره برداری، گواهی کشف و تعداد پروانه اکتشاف بخش معدن در استان ایلام قبل از انقلاب صفر بود اما اکنون ۱۴۲ فقره پروانه بهره برداری، ۱۳۷ فقره گواهی کشف و تعداد پروانه اکتشاف ۲۹۷ فقره صادر شده است.