تهران - ایرنا- جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی باید نقش آرامش بخش را در جامعه ایفا کند، افزود: پلیس جمهوری اسلامی ایران به تکلیف عمل می‌کند، از این رو رسالت محور است نه ماموریت محور.

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی به همراه جمعی از معاونان نیروی انتظامی با حضور در ستاد فرماندهی یگان های ویژه ناجا، ضمن گرامی داشت مقام شامخ شهدای ۸ سال دفاع مقدس، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم و امنیت و یک هزار و ۳۱۷ شهید یگان های ویژه ناجا و همچنین نماد جبهه مقاومت سردار رشید اسلام"حاج قاسم سلیمانی" و عرض خسته نباشید به همه همکاران خود در جای جای ایران عزیز که به عنوان یک نیروی انقلابی و سرباز ولایت در حال خدمت به مردم هستند، اظهار کرد: امنیت موجود در کشور را مدیون هدایت های داهیانه فرمانده معظم کل قوا امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) و مجاهدت نیروهای مسلح به خصوص نیروهای جان بر کف انتظامی هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از القابی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نیروی انتظامی داده اند، "مجاهدان فی سبیل الله" است، عنوان کرد: امروز با حضور در بین جوانان ولایی یگان های ویژه، عینیت سخن رهبر معظم انقلاب را مشاهده کردیم، آمادگی این نیروی مقتدر کاملا قابل لمس است، خدا را شاکریم که در بدنه عظیم نیروی انتظامی، یگان ویژه با داشتن کارکنانی ولایی، مومن، متعهد و پای کار درهمه عرصه ها، توانسته با سرلوحه قرار دادن راه و شیوه شهدا از همه ماموریت های خود سربلند خارج شود.

جانشین فرمانده ناجا ریشه نیروی انتظامی را در مکتب اسلام و انقلاب دانست و بیان کرد: نیروی مردمی و انقلابی انتظامی از همان ابتدا با هدف مقابله با انحرافات تشکیل شده است، این نیرو میراث دار قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز عاشوراست که در آن زمان سید و سالار شهیدان با هدف مقابله با انحراف در دین قیام کرد، نیروی انتظامی با سرلوحه قرار دادن همان اهداف و پاسداری از دستاوردهای اسلام و انقلاب در حال خدمت به جامعه است.

سردار رضایی ادامه داد: پلیس رسالت محور است نه ماموریت محور، پلیس جمهوری اسلامی ایران به تکلیف عمل می کند و در مقابل دشمنان و معاندان نظام و انقلاب و هر آن کس که به دنبال ضربه زدن به این کشور است تمام قد ایستاده و تا پای جان از حریم ولایت و امنیت مردم و جامعه دفاع می کند، گواه این ادعا شهدایی هستند که نیروی انتظامی در راه امنیت تقدیم کرده است.

جانشین فرمانده ناجا اخلاص در عمل را از ویژگی های کارکنان نیروی انتظامی عنوان و تصریح کرد: نمونه های بارز این ویژگی را می توان معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، شهدا به خصوص سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی معرفی کرد که با اخلاص در عمل و رفتار جهانی را مبهوت خود کرده و ملتی را در راه درست هدایت می کنند، این ویژگی مهم و تاثیرگذار به عنوان میراثی ماندگار در بدنه نیروی انتظامی قابل مشاهده است و کارکنان یگان های ویژه ناجا نیز نمونه بارز این ویژگی هستند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: امروز پلیس افتخار دارد که به عنوان یکی از مولفه های اصلی ایجاد امنیت در جامعه است، پلیس اسلامی در ۴۰ سال انقلاب افتخارات زیادی را کسب کرده و با استفاده صحیح و بهینه از امکانات و داشتن نیروی انسانی متعهد و ولایت مدار تا به امروز خوش درخشیده و توانسته سرلوحه خوبی برای سایر رده های نیروهای مسلح باشد.

آمادگی یگان های ویژه ناجا مثال زدنی است

سردار رضایی پس از بازدید از توان عملیاتی و آمادگی جسمانی کارکنان یگان ویژه عنوان کرد: استفاده به روز و صحیح از تجهیزات و امکانات، بررسی و رفع ضعف ها در موضوع آمادگی عملیاتی، اعتقادی و مهارتی باید سرلوحه همه فرماندهان، رؤسا و مدیران قرار بگیرد تا در مواقع لزوم با چالش مواجه نشویم.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: آمادگی عملیاتی و جسمانی کارکنان یگان ویژه مثال زدنی است، این آمادگی باید در دیگر رده های پلیس نهادینه شود تا در مواقع بحران با رافت اسلامی و با اقتدار بیشتری در مقابل برهم زنندگان نظم و امنیت بایستیم.

وی با تاکید بر ارتقاء سطح بصیرت و آگاهی کارکنان گفت: یگان های ویژه به لحاظ آمادگی تجهیزاتی و جسمانی و همچنین بصیرت در سطح مطلوبی قرار دارند، ارتقاء این توان به خصوص در موضوع بصیرت و آگاهی نیروها باید در اولویت قرار داشته باشد و کاهش آسیب ها نقش بسزایی در اجرای صحیح و مطلوب ماموریت ها دارد.

جانشین فرمانده ناجا فرهنگ سازمانی را از مولفه های اساسی در رسیدن به پلیس در تراز انقلاب دانست و تصریح کرد: این مقوله مهم و با ارزش باید بیش از پیش در نیروی انتظامی تقویت شود، ارتقاء این مولفه به خصوص در حوزه اعتقادی مانند، ایثار، فداکاری و از جان گذشتگی نقش مهمی در انجام بهینه وظایف خواهد داشت.

وی استفاده از تاکتیک های نوین و به‌روز را در راستای کاهش آسیب ها دارای اهمیت عنوان کرد و گفت: نیروی انتظامی باید نقش آرامش بخش را در جامعه ایفا کند، در حال حاضر رویکرد اجتماعی یکی از موثرترین تاکتیک هاست که با اشاعه مردمی بودن پلیس در جامعه از طریق رسانه ملی، فضای مجازی و انجام برنامه های فرهنگی و مذهبی، توانسته در مواقع بحران آسیب ها را کاهش دهد و با دخیل کردن مردم در بحث ایجاد امنیت، انقلابی و مردمی بودن پلیس را به نمایش بگذارد.

سردار رضایی با اشاره به اینکه شیوع  ویروس منحوس کرونا در معیشت و اقتصاد مردم خلل ایجاد کرده است، گفت: مردم بصیر و فهیم ایران اسلامی از مشکلات بزرگ تری عبور کرده اند، ان شاءالله با رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی و کمک به مدافعان سلامت که در مبارزه با این مهمان ناخوانده خوش درخشیده اند، این ویروس منحوس هرچه سریع تر از بین برود.

گفتنی است، در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانس با فرماندهان یگان ویژه سراسر کشور برگزار شد، سردار حسین ساجدی نیا معاونت عملیات ناجا، سردار علیرضا جهانگیری جانشین معاونت تربیت و آموزش، سردار ابراهیم کریمی جانشین معاونت اجتماعی ناجا و سردار محمدرضا قلی زاده جانشین معاونت طرح و برنامه به ارائه گزارش پرداختند و همچنین حکم انتصاب سردار علی عظیمی به عنوان جانشین یگان های ویژه ناجا قرائت شود.

بازدید سردار " رضایی " از پلیس فتا ناجا
جانشین فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه بازدید از پلیس فتا ناجا نیز گفت :امروزه نقش پلیس فتا در تولید امنیت در فضای مجازی برای کاربران و آحاد جامعه نقش بسیار حیاتی، پررنگ و تاثیرگذار است.
وی در حاشیه حضور و بازدید از پلیس فتا ناجا اظهار داشت: جرایم نوظهور در فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است و تامین امنیت در فضای مجازی، افزایش آگاهی و دانش سایبری کاربران از مخاطرات، آسیب های این فضا و مقابله با مجرمان حوزه سایبری از اولویت های پلیس فتا و نیروی انتظامی می باشد.

رضایی افزود: امروزه نقش پلیس فتا در تولید امنیت در فضای مجازی برای کاربران و آحاد جامعه نقش بسیار حیاتی، پررنگ و تاثیرگذار است و بحمدالله با تلاش همکاران خدوم و پرتلاش در پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا، گام های بسیار مهم و تاثیرگذاری در این حوزه برداشته شده است و باید با تلاش های مجدانه و رصدهای شبانه روزی ضمن پایش و تولید امنیت فضای سایبری، احساس ناامنی و ترس در وجود مجرمان ایجاد شود.

جانشین فرمانده  ناجا  ادامه داد: پلیس فتا می بایست از تمام ظرفیت های خود در این مسیر دشوار استفاده کند و اطمینان دارم  این توانایی در این پلیس وجود دارد.

این مقام  ارشد انتظامی در پایان با تاکید مجدد بر انجام آگاه رسانی، اطلاع رسانی و اقدامات پیشگیرانه اجتماعی، سهم این دو حوزه را در کاهش جرایم سایبری، مهم عنوان کرد.