محمدرضا محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعد از بازگشایی سالنهای تئاتر استان در اوایل تیر ماه امسال پس از تعطیلی بیش از سه ماه، به جز یک مورد اجرای تئاتر در سالن "تئاتر مستقل" مشهد، هیچ تقاضایی مبنی بر اجرای تئاتر در سایر سالنها از سوی گروههای نمایشی انجام نشد.
وی ادامه داد: گروه نمایشی یاد شده نیز یک اجرای ۱۲ روزه در سالن تئاتر مستقل داشت و بعد از آن هم به دلیل شیوع دوباره کرونا کارگردان نمایش تقاضای مجدد برای ادامه اجرا نداشت.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: هنرمندان تئاتر معتقدند جذابیت نمایش به اجرای زنده آن است، از سوی دیگر زیرساختهای اجرای آنلاین تئاتر فراهم نیست و در این شرایط نمیتوان به این نوع اجرا اکتفا کرد.
وی افزود: در نظر است با برنامهریزی منسجمی همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی بتوان اجرای تئاتر خیابانی را در ایام شیوع بیماری کووید ۱۹ در شهرها توسعه داد.
محمدی ادامه داد: بعد از بازگشایی سالنهای سینما نیز الزام رعایت پروتکلهای بهداشتی امکان استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت سالنها را فراهم کرده بود که مردم از اکران فیلمها استقبال ضعیف داشتند و آن ۵۰ درصد نیز تکمیل نشد.
وی گفت: معاونت فرهنگی – اجتماعی شهرداری مشهد به صورت آزمایشی پروژه "سینما ماشین" را در فضای "کوه پارک" اجرا کرد که قرار است به زودی مجوز فعالیت خود را دریافت کند و اجرای این پروژه استمرار یابد.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: طبق مصوبه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا سالنهای تئاتر و سینمای استان از امروز تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.
حداکثر سالنهای در اختیار گروههای نمایشی برای اجرای تئاتر در مشهد ۶ سالن است که بزرگترین سالن تئاتر در این شهر ۳۲۳ صندلی و کوچکترین آن ۴۵ صندلی دارد. از ۴۴ گروه نمایشی ثبت شده در خراسان رضوی ۲۳ گروه در مشهد مستقر است.
استان خراسان رضوی ۵۰ سالن سینما با ۱۰ هزار صندلی و ۱۶ موسسه سینمایی دارد. ۱۲۰ نفر در این مجموعههای فرهنگی شاغل هستند.