به گزارش ایرنا، محسن فتحی عصر شنبه در نشست هم اندیشی با رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی کردستان فضای آموزشی دانشگاه با استانداردهای امروزی فاصله زیادی دارد و می طلبد در قالب سند توسعه دانشگاه به این مهم توجه ویژه ای شود.
فتحی به دیدار هفته آینده نماینده مجلس شورای اسلامی استان با وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: در این دیدار که استاندار کردستان و هیئتی از سازمان برنامه و بودجه نیز حضور دارند تلاش میکنیم مسائل کلان حوزه سلامت استان از جمله تاسیس دانشکده داروسازی نهایی شود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی افزود: تبدیل وضعیت نیروهای دانشگاه، ارتقای سطح رشتهها، افزایش مراکز پژوهشی و خوابگاهی از موارد و چالش های دانشگاه است که نیاز به پیگیری دارد.
وی پیگیری تدوین سند توسعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان را از نقاط مثبت مجموعه اعلام کرد و گفت: با استفاده از نظرات کارشناسی و در قالب طرح هایی منسجم می توانیم ضمن بیان ظرفیت ها، رفع کاستی ها را نیز دنبال کنیم.
فتحی ثبات مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی را از لازمه های توسعه آن اعلام کرد و اظهار داشت: بازی های سیاسی و خارج از رسالت اصلی دانشگاه نباید در این مجموعه جایی داشته باشد.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان در سنگر مقابله با کرونا، اظهار داشت: سختی کار حوزه سلامت در ماههای اخیر به خوبی به مردم نشان داده شد و همگی قدردان این زحمات هستیم.
وی افزود: کمیسیون بهداشت در کنار توجه به ارتقای سطح بهداشت، حمایت از کادر درمان را نیز وظیفه خود می داند.
سند جامع توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی کردستان نقشه راه آینده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز گفت: بر اساس موازین علمی باید سند جامع توسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با مشارکت تیم مدیریتی استان تدوین و نقشه راه آینده شود.
دکتر فرزین رضاعی اظهار داشت: انتخاب دکتر فتحی به عنوان عضو ناظر مجلس در هیات امنای صرفهجویی ارزی معالجه بیماران کشور می تواند گام مهمی برای رسیدگی به مشکلات این بخش باشد.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد توسعه بر اساس مبادین علمی توسط نمایندگان مجلس در کردستان اضافه کرد: برداشتن گامهای صحیح در راستای رفع محرومیت استان و اندیشیدن تمهیداتی جهت کاهش مشکلات از جمله انتظارات جامعه دانشگاهی از نمایندگان مجلس است.
رضاعی با بیان اینکه درصدد هستیم با مسوولان استان سند توسعه دانشگاهی بر اساس موازین علمی را به نتیجه برسانیم، افزود: با همکاری تیم مدیریتی تدوین نقشه راهی جهت توسعه آموزش دانشگاه برای آیندگان ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: کردستان از لحاظ کمبود فضای دانشگاهی، رفاهی و خوابگاهی مشکلات متعددی دارد که از این لحاظ نسبت به استانهای همجوار قابل قیاس نیست.
رضاعی در ادامه مشارکت و همراهی تیم مدیریتی استان جهت رفع مشکلات موجود و سوق دادن دانشگاه به جایگاه واقعی خود را ضروری برشمرد و گفت: امید است با فراهم کردن زیرساختها به سمت حل مشکلات و دستیابی به آرمانها گام برداریم.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم با قدردانی از پرسنل بهداشت و درمان که در شرایط بحران کرونا خالصانه در راه خدمت به همنوعان از هیچ کوششی دریغ نکردهاند، تاکید کرد: حدود پنج ماه از شیوع بیماری کرونا میگذرد که در این مدت کادر بهداشت و درمان با وجود مشکلات فراوان و تاخیر در پرداختی کارانه، در پوششی سخت و طاقتفرسا پای کارند که همه ما قدردان زحمات آنها هستیم.
دکتر محسن فتحی با دادن قول مساعد در راستای مشکلات دانشگاه علوم پزشکی، جذب اعتبار، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی از لحاظ پرداختیها، پرداخت کارانه و معوقات پرسنل، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به پیمانی افزود: به عنوان نماینده مردم موظف هستم در راستای کمک و رفع مشکلات جامعه هدف تلاش کنم.
وی هدایت کردن دانشگاه به مسیر توسعه را مهم و از اهداف عمده خود اعلام کرد و گفت: امید است با تدابیر عالی و مدیریت دلسوزانه دکتر رضاعی و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کردستان به نقطهای برسیم که به مطالبات مورد نظر دست یافته و مشکلات موجود رفع شوند.
تاکید بر ایجاد بسترهای رشد دانشجو
رئیس دانشگاه و نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین از دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بازدید کردند.
در این بازدید پیرامون مباحثی از جمله کمبود فضای فیزیکی دانشکده، فرسودگی و قدیمی بودن ساختمان مذکور، نامناسب بودن فضای کلاسها نسبت به تعداد دانشجویان، فرسودگی وسایل کمک آموزشی، کمبود نیروی انسانی، کمبود فضای فیزیکی برای اعضای هیئت علمی، کمبود تکنولوژی و تجهیزات آموزشی و بازسازی کلاسها و فضای آموزشی در راستای استفاده بهینه از منابع موجود توسط مسوولین دانشگاه اشاره شد.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ضمن قول مساعد جهت تامین اعتبار برای رفع موانع موجود در راستای توسعه دانشکده پرستاری و مامایی اظهار کرد: هدف ما به عنوان مجری قانون، احصای مشکلات و تلاش در راستای حل آن جهت توسعه استان است.
فتحی با بررسی کمبود فضای فیزیکی، مشکلات دانشکده مامایی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مقایسه وضعیت آن با استانهای همجوار گفت: گسترش فضای دانشگاهی، بازسازی کلاسها و ایجاد بستری برای رشد دانشجو به نحو احسن از دیگر مطالبات و موارد قطعی مورد پیگیری ما در مجلس است.
در حال حاضر ۸۰۰ دانشجو در این دانشکده به تحصیل مشغول هستند که از این تعداد، ۲۳۰ نفر مربوط به ورودی سال گذشته است.
مسوولان همچنین از خوابگاه دانشجویی پسرانه ۳۰۰ نفری ۲۲ گولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان بازدید کردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این بازدید به کمبود فضای خوابگاهی در استان نسبت به سرانه کشوری اشاره کرد و گفت: گسترش فضای ورزشی و خوابگاهی خواسته اصلی دانشگاه است.
نماینده شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید جهت رفع مشکلات خوابگاه پسرانه ۲۲ گولان و تامین اعتبار جهت تکمیل فاز دوم این خوابگاه قول مساعد داد و گفت: تلاش می کنیم در مسائل فرهنگی، اختصاص بودجه و رفع مشکلات احصا شده، کمک حال مجموعه دانشگاهی باشیم.
خوابگاه پسرانه ۲۲ گولان با ظرفیت پذیرش ۳۰۰ دانشجو با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال در زمینی با زیربنای ۳۶۰۰ متر مربع احداث شده و دارای ۱۱۰ اتاق و ۳۰۰ تخت است، تاکنون با۸۶ درصد رشد فیزیکی بخشی از آن فعال و فاز دوم آن با ۵۰ درصد رشد در حال احداث است.