به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر آذین احمری افزود: با تکمیل ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین(ع) که سانتر(مرکز) درمان کرونا بود، به ناچار بخشی از بیمارستان آیت الله خوانساری برای بیماران کرونایی تخلیه و اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه، پذیرش بیماران سرطانی در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک ادامه دارد، اظهار داشت: برای ارائه بهتر خدمات به بیماران سرطانی فاز قدیم این مرکز برای ارتقاء امنیت و حفظ سلامتی بیماران کرونایی در نظر گرفته شد.
رئیس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک گفت: بیماران سرطانی، جزء گروه های پر خطر در برابر ویروس کرونا هستند بنابراین، جداسازی و ممانعت از هرگونه تماس این دو طیف از بیماران در دستور کار قرار گرفت و با توجه به اینکه کار سخت و دشواری بود اما به خاطر حفظ سلامت بیماران این مهم عملیاتی شد.
دکتراحمری افزود: ظرفیت بیمارستان آیت الله خوانساری برای پذیرش بیماران کرونایی در کمتر از ۲۴ ساعت پس از اعلام آمادگی، تکمیل شد.
وی اظهار داشت: این مرکز بیمارستانی برای پذیرش بیماران کرونایی تنها به عنوان جایگزین بیمارستان امیرالمومنین(ع) انتخاب شده و به همین علت، اورژانس این مرکز آمادگی پذیرش بیماران مبتلا به کرونا را ندارد.
رئیس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، این تصور که جوانان مبتلا نمیشوند و یا در صورت ابتلا، راحت تر از سالمندان، درمان میشوند را غلط دانست و گفت : متاسفانه چند مورد بستری در آی سی یو وجود دارد که این باور را نقض میکند.
دکتر احمری افزود: مردم شیوه نامه های بهداشتی به ویژه زدن ماسک را رعایت کنند و حتی الامکان از حضور در اجتماعات و هر گونه مراسم و باشگاه های ورزشی خودداری کنند.
بر اساس اعلام سیماساداتلاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۸۸ هزار و ۸۳۹ نفر تا چهارم مرداد ۱۳۹۹در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۹۵ نفر در روز گذشته شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۵ هزار و ۴۸۴ نفر رسیده است.