تهران - ایرنا - هنوز چند ساعت از لاف‌زنی "بنی گانتس" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه حزب الله و سوریه نگذشته بود که این رژیم در پیامی برای «جنبش حزب الله» لبنان که از طریق سازمان ملل ارسال شد، از به شهادت رساندن یکی از نیروهای این جنبش عذرخواهی و ابراز ندامت کرد.

منابع خبری امروز (یکشنبه) اعلام کردند که سازمان ملل پیام رژیم اسرائیل در مورد به شهادت رساندن «علی کامل محسن» یکی از اعضای جنبش حزب الله لبنان را به اطلاع این گروه مقاومت رسانده است.

این منابع اعلام کردند که محتوای پیام رژیم صهیونیستی این بود که تل آویو از حضور علی کامل محسن در اطراف فرودگاه دمشق بی‌اطلاع بوده و قصد کشتن (شهادت) وی را نداشته است.

گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیشب در سخنانی پس از جلسه ویژه با مسئولان بلندپایه نظامی و فرماندهان ارشد ارتش این رژیم، گفت که سوریه و لبنان مسئول مستقیم هرگونه تحرکات نظامی علیه اسرائیل هستند.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از گانتس نقل کرده که وی در پی کشته شدن (شهادت) علی کامل محسن در حومه دمشق، به ارتش اسرئیل دستور آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه اقدام نظامی حزب الله را داده است.

این بیانیه دیروز پس از برگزاری نشست وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مسئولان بلندپایه نظامی از جمله رئیس ستاد مشترک و فرمانده اطلاعات ارتش این رژیم صادر شد.

به دنبال احتمال پاسخگویی حزب الله به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حومه دمشق، ارتش این رژیم نیروهای خود را در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی (نزدیکی جنوب لبنان) تقویت کرد و تجهیزات زیادی به این مناطق ارسال نمود.

به دنبال این اقدام، «آویو کوچاوی» رئیس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی نیز در سفر به شمال سرزمین‌های اشغالی سطح آمادگی ارتش این رژیم در مرزهای شمالی این سرزمین‌ها را مورد بررسی قرار داد.

کوچاوی در این بازدید بر لزوم جلوگیری از "هرگونه عملیات احتمالی که شاید حزب الله در روزهای آینده به آن دست بزند"، تأکید کرد.

 داستان از کجا شروع شد

منابع سوری و لبنانی دوشنبه هفته گذشته از حمله هوایی بمب‌افکن‌های رژیم صهیونیستی به نزدیکی فرودگاه دمشق پایتخت سوریه خبر دادند که در اثر این حمله تجاوزکارانه، پنج نفر از جمله علی کامل محسن عضو جنبش حزب‌الله لبنان به شهادت رسیدند.

زمانی که خبر شهادت یکی از رزمندگان حزب الله منتشر شد، منابع صهیونیستی گزارش دادند که حزب الله لبنان خود را برای انجام یک عملیات انتقام‌جویانه در مرزهای لبنان علیه نظامیان این رژیم آماده می‌کند.

رسانه‌های صهیونیستی در عین حال یادآور شدند که اقداماتی برای مقابله با عملیات انتقام‌جویانه حزب الله (از سوی نظامیان صهیونیست) اتخاذ شده است.

این منابع خاطرنشان کردند که ارتش اسرائیل تعدادی پست ایست بازرسی در تقاطع‌های مرکزی در مسیرهای شمال (سرزمین های اشغالی) ایجاد کرده و ورود افراد به برخی مناطق زراعی در نزدیکی مرز لبنان محدود شده است.

بنابه اعلام رسانه‌های رژیم صهیونیستی، در حال حاضر ناامنی در مرزهای مشترک فلسطین اشغالی با لبنان حکمفرما است و ارتش این رژیم منتظر واکنش حزب‌الله به کشته شدن (شهادت) یکی از نیروهایش است.

در راستای نگرانی رژیم صهیونیستی از اقدامات تلافی‌جویانه حزب الله، رسانه‌های این رژیم به نقل از «امیر برام» فرمانده منطقه شمالی سرزمین‌های اشغالی اعلام کردند که ارزیابی ارتش (اسراییل) نشان از طرح‌ریزی حزب الله برای انجام عملیات انتقامی دارد و ارتش (اسراییل) در حال آمادگی برای سناریوهای مختلف است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین اعلام کردند که حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی در مسافت شش کیلومتری از مرزهای جنوبی لبنان با تدابیر شدید بسته شده است.

چرا مقامات صهیونیستی از لاف‌های خود عقب نشستند

دو عامل اساسی را می‌توان برای عقب نشینی مقامات صهیونیست از تهدید حزب الله متصور بود؛ عامل اول، افزایش چشمگیر توان نظامی حزب الله در سال‌های اخیر می‌باشد که پیامدهای ناگواری را برای صهیونیست‌های متجاوز رقم خواهد زد و عامل دوم، مشکلات موجود در سرزمین‌های اشغالی است که ساکنان این سرزمینها را در روزها و ماه‌های اخیر به دلیل فساد «بنیامین نتانیاهو» و کابینه او به کف خیابان‌ها آورده است که در ذیل به طور جداگانه به هر دو موضوع اشاره می‌شود.

- افزایش چشمگیر توان نظامی حزب الله

اولین شکست سنگین ارتش رژیم صهیونیستی از حزب الله لبنان در سال ۲۰۰۰ میلادی بود، زمانی‌که رسانه‌های غربی – صهیونیستی در پروپاگاندای (تبلیغات سیاسی) وسیعی همواره اعلام می‌کردند که ارتش این رژیم پنجمین ارتش جهان است، ولی رزمندگان شجاع حزب الله در این سال با تحمیل شکست به صهیونیست‌ها، به اشغال ۱۸ ساله لبنان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی خاتمه دادند.

دومین شکست ارتش رژیم صهیونیستی از سوی رزمندگان حزب الله لبنان در سال ۲۰۰۶ و در جنگ معروف ۳۳ روزه اتفاق افتاد، جنگی که به رویاهای چند دهه‌ای صهیونیست‌های اشغالگر پایان داد و از همان زمان صهیونیست‌ها دیگر رویای دستیابی به اراضی نیل تا فرات را فراموش کردند و با محصور نمودن خود در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و با کابوس شکستی دیگر، شب‌ها سر بر بالین می‌گذارند.

هر چند تشکیل جنبش حزب الله در سال ۱۹۸۵ به طور رسمی اعلام شد، اما سابقه اصلی ایجاد این جنبش به سال ۱۹۸۲ و عملیات دفاعی رزمندگان این جنبش در «خلده» بیروت باز می‌گردد، نیرویی که از همان زمان اقدام به مقابله با ارتش رژیم صهیونیستی که با ۲۵ هزار نیروی تا دندان مسلح در همان سال به لبنان حمله کرده بود.

جذب، آموزش و سازماندهی نیروهای شیعه لبنان در قالب جنبش حزب الله همزمان با تجاوز رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ آغاز شد و تا به امروز که این جنبش به یک نیروی قوی ضدصهیونیستی در منطقه تبدیل شده، ادامه دارد و حضور رزمندگان حزب الله در جنگ سوریه که از اسفند ماه سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱) آغاز شده بر تجربیات و توانایی‌های گروه‌های مقاومت اسلامی افزوده است.

شکست سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۰ و خروج خفت بار نیروهای این رژیم از جنوب لبنان و پس از آن شکست در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ نه تنها در لبنان و تاریخ جهان عرب و منطقه ثبت و به یادگار ماند، بلکه این مساله درسی فراموش نشدنی برای صهیونییست‌ها نیز داشت، به حدی که هنوز هم مقامات نظامی و سیاسی این رژیم از آن به عنوان کابوس یاد می‌کنند تا جایی که " گادی آیزنکوت" رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی پس از ۲۰ سال به شکست تحقیرآمیز این رژیم از حزب الله لبنان اعتراف کرد.

البته نگرانی کنونی مقامات رژیم صهیونیستی خیلی بیشتر از سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ است، چرا که در این مدت توانایی‌های نظامی حزب الله با دستیابی به فناوری ساخت و تولید انبوه موشک‌های نقطه زن، انواع پهپادهای هجومی و دیگر تسلحیات نظامی چندین برابر شده است، توانایی که موجب افزایش نگرانی مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی شده است.

- ادامه اعتراض‌ها در سرزمین‌های اشغالی  

 عبور شمار مبتلایان به «ویروس کرونا» در سرزمین‌های اشغالی از مرز ۶۰ هزار نفر و ناتوانی مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی از درمان مبتلایان به این ویروس، در کنار گسترش اعتراضات علیه نتانیاهو، کابینه این رژیم را با شرایط ویژه‌ای مواجه کرده است.

شرایط موجود در سرزمین‌های اشغالی به دلیل شیوع ویروس کرونا آنقدر بغرنج شده که رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز نتوانسته‌اند آن را کتمان کنند، اخباری که حکایت از مشکلات و ضعف‌های موجود در سرزمین‌های اشغالی برای مقابله با بیماری کرونا و استفاده این رژیم از نیروهای ارتش در این خصوص دارد.

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" اخیراً در این‌باره نوشت که اسراییل در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، بدترین روزهای اقتصادی خود را تجربه می‌کند و وزارت اقتصاد اعلام کرده که کمبود بودجه به بالاترین حد خود رسیده است.

سوء مدیریت نتانیاهو و کابینه‌اش در مقابله با شیوع ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی، او را در مرکز انتقادات قرار داده است. در روزهای اخیر شماری زیادی از ساکنان سرزمین‌های اشغالی در اعتراض به فساد کابینه نتانیاهو، مقابل دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار استعفای وی شدند.

معترضان در سرزمینهای اشغالی چند شب متوالی است که مقابل دفتر نخست‌وزیری و محل اقامت نتانیاهو در قدس اشغالی، تجمع می‌کنند و از نتانیاهو و کابینه وی می‌خواهند تا به دلیل فساد و ناتوانی در مهار بحران کرونا و شرایط بد اقتصادی، از قدرت کناره‌گیری کنند؛ اعتراضاتی که با خشونت شدید پلیس و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی مواجه شده است.

نظرسنجی اخیر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز حکایت از آن دارد که حدود ۶۰ درصد از ساکنان شهرکهای صهیونیست‌نشین از عملکرد نتانیاهو در کاهش تاثیر کرونا بر جنبه‌های اقتصادی ناراضی هستند.

مشکلات موجود در سرزمین‌های اشغالی به ویژه فساد نتانیاهو و دیگر مقامات این رژیم به همراه ناتوانی در مقابله با شیوع ویروس کرونا، نشان می‌دهد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روزهای سختی را می‌گذراند، از این رو باید به مقامات این رژیم حق داد که نگران پاسخ حزب الله باشند، ولی مقامات صهیونیست باید این موضوع را بدانند که انتقام رزمندگان حزب الله در زمان و مکانی خواهد بود که آنها حتی در خواب نیز تصور آن را نمی‌کنند.