سمیه شهبازی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: لیگ این فصل نسبت به فصل گذشته بهتر بود چون نخستین سالی محسوب میشد که رقابت نزدیکی بویژه با تیم بم داشتیم. بازیکنان سیرجان هم خوب بازی کردند. در کل از نظر پویایی و رقابت میان تیمهای بالای جدول نسبت به سالهای گذشته لیگ بهتری داشتیم.
وی افزود: هر چند از نظر شرایط و امکانات تغییری حس نشد و مسابقات باز هم با تعداد تیمهای زیاد، زمینهای بیکیفیت و توپهای غیر استاندارد برگزار شد. سازمان لیگ باید یک توپ مشخص را در اختیار تیمها قرار دهد تا با آن توپ بازی کنند. وقتی به دیدار تیمی میرویم، هر تیمی با توپ تمرینی خود در مسابقات حضور مییابد. این موضوع یک طرف و غیراستاندارد بودن توپها یک طرف دیگر قضیه است.
سرمربی وچان کردستان عنوان کرد: این گونه نمیشود بازی کرد و همه تیمها باید با یک توپ مشخص بازی کنند. علاوه بر آن قبل از شروع لیگ ناظری نمیآید تا امکانات باشگاه را از نزدیک ببیند. این موضوع برای پیشرفت فوتبال زنان خوب نیست. ناظر باید حداقل یک یا ۲ ماه قبل از بازی عیب و ایراد باشگاه را ببیند و رفع کند. خیلی از باشگاهها زمین استاندارد ندارند. این موضوع برای داوران و تیمهای میزبان خوب نیست. مشکل دیگر ساعت بازیها در ساعت ۱۰ صبح است و باید بازیکنان را ساعت ۶:۳۰ بیدار کنیم.
وی ادامه داد: تعلل در تصمیمگیری سازمان لیگ برای ادامه یا لغو لیگ فوتبال زنان به همه بازیکنان و سرمربیان و حتی باشگاهها آسیب رساند. باید خیلی از شرایط مهیا باشد تا فوتبال زیبایی داشته باشیم. وقتی در زمین ناهموار بازی میکنیم و شرایط فراهم نیست چطور انتظار پیشرفت فوتبال زنان و حتی آموزش تاکتیک خوب به بازیکنان را داریم.
شهبازی یادآور شد: تاکنون ۸۰ درصد مطالبات بازیکنان وچان کردستان پرداخت شد و ۲۰ درصد دیگر هم پرداخت میشود. هنوز تصمیمی برای ماندن یا رفتن از این تیم نگرفتهام و پیشنهادی هم برای سرمربیگری از تیمهای دیگر نداشتهام.
وی درباره عدم توجه و پیشرفت تیم ملی فوتبال زنان گفت: یکی از دلایل اصلی خود ما هستیم که میخواهیم با هر شرایطی کنار بیاییم. نباید تن به هر کاری داد و به هر دلیلی در فوتبال بمانیم. هر جوری با خودمان برخورد کنیم دیگران هم همانگونه با ما رفتار میکنند. هیچگاه درخصوص مشکلات و نبود اردوها اعتراض رسمی و کتبی نمیکنیم و همواره همه چیز در حد حرف است. متاسفانه عدهای میخواهند به هر قیمتی کار کنند و فقط نام سرمربی یک تیم را یدک بکشند و این مورد اصلا خوب نیست. وقتی به هدف اصلی در فوتبال برسیم بدنبال آن شهرت هم میآید. امیدوارم فوتبال ما دست اهلش بیفتد. از حق نگذریم لیلا صوفیزاده به عنوان نایب رییس و رییس کمیته زنان فدراسیون فوتبال به تیم ملی توجه داشت و در اردوها و سفرها همراه ما بود و هر کاری برای تیم میکرد. او بدنبال رییس بازی نبود اما این خانه از پایبست ویران است. مشکل ما صوفی زاده نیست بلکه از مسایل دیگر است.