کرمانشاه- ایرنا- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آزمون‌های دکترای تخصصی (Ph.D)، دستیاری و ارشد همزمان با سراسر کشور در مردادماه طبق پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت در کرمانشاه برگزار می‌شود.

دکتر حبیب الله خزایی  روز دوشنبه به ایرنا افزود: آزمون Ph.D با ۷۵۲ داوطلب در روزهای ۱۰ ، ۱۱ و ۱۲ مرداد، آزمون دستیاری با ۵۰۵ داوطلب ۱۶ مرداد و آزمون ارشد نیز با سه هزار داوطلب در روزهای ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه برگزار می شود.

او گفت: از آنجا که محل‌های برگزاری آزمون یکی از اماکن تجمع محسوب می شود بنابراین طبق پروتکل ابلاغی از سوی وزارتخانه رعایت فاصله گذاری فیزیکی (حداقل فاصله یک متر) بین داوطلبین و کارکنان در تمامی مبادی ورودی، خروجی، راهروها، محوطه، سالن ها و کلاس‌های حوزه های امتحانی ضروری است.

وی اظهارداشت: تمامی مراقبین، کارکنان و داوطلبین می بایست از وسایل حفاظت فردی مثل ماسک و دستکش استفاده نمایند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: کارت ورود به آزمون از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی توسط داوطلب دریافت می شود و همزمان با کارت، داوطلب می بایست فرم خوداظهاری را نیز تکمیل نماید علاوه بر داوطلبین، کارکنان و مراقبین نیز برای تکمیل فرم خوداظهاری باید اقدام نمایند.

خزایی افزود: افرادی که در فرم خوداظهاری و یا در زمان برگزاری آزمون بیماری کرونا خود را اعلام نمایند و علایم بیماری را داشته باشند، مسوولین برگزاری آزمون در محل، برای جداسازی آنها در یک سالن مجزا برای انجام آزمون باید اقدام نمایند.

او گفت: همه داوطلبین ملزم به استفاده از لوازم تحریر شخصی (خودکار، مداد، پاک کن، ماشین حساب و مواردی نظیر آن) هستند و رد و بدل کردن اشیا و وسایل، بین داوطلبین ممنوع است.

به گفته وی، میان وعده های غذایی بین داوطلبین و کارکنان به صورت بسته بندی شده تحویل می شود.

او تصریح کرد: محل‌های آزمون قبل و بعد از آزمون توسط کارشناسان معاونت بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد و گندزدایی فضاهای مورد استفاده در حوزه های امتحانی طبق پروتکل‌های ابلاغی از سوی وزارتخانه انجام می شود، همچنین در زمان هر آزمون، یک ناظر بهداشتی هم در محل آزمون حضور دارد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.
دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.
این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.