رضا شکاری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با بهرهبرداری از این نقشه GIS، بسیاری از مشکلات مالکین، شهروندان و مجموعه مدیریت شهری برطرف خواهد شد.
وی همچنین به اجرای پروژههای هوشمندسازی و فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: آمادهسازی سامانههای نظارت تصویری شهر در کنار بهرهبرداری از سامانه موبایل محور ۱۳۷ و تهیه و نصب بیش از چهار هزار پلاک منازل و کد پستی ازجمله طرحهای موردنظر در این بخش است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بهضرورت ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش شادابی در میان شهروندان اشاره کرد ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری قنوات برای تحقق این هدف برنامههای گستردهای همچون ایجاد بوستان تا فضای ورزشی و خانه فرهنگ به انجام رسانده و طرحهای متنوع دیگری را نیز در نظر دارد.
شکاری با اشاره به تلاش شهرداری قنوات برای افزایش رضایت شهروندان از فضای شهری گفت: با بهرهبرداری از این طرحها، سرانه فضای سبز، فرهنگی و ورزشی در شهر قنوات افزایش چشمگیری پیدا میکند.
وی در ادامه به برنامهریزی انجامشده برای آموزش رایگان اسکیت، والیبال و بسکتبال در بوستانها و همچنین برگزاری برنامههای غنیسازی مهارتهای خانوادهها و جوانان در خانههای فرهنگ شهر قنوات اشاره کرد.
وی همچنین ضمن اشاره به طرحهای مدیریت شهری و روحیه میهماننوازی مردم قنوات، از مردم استان برای بازدید از چشماندازهای کویری بکر اطراف شهر قنوات و همچنین آب نمای موزیکال این شهر و استفاده از محصولات محلی و کشاورزی آن پس از شیوع ویروس کرونا دعوت کرد.
شهر قنوات در بخش مرکزی استان قم قرارگرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستاهای حاجیآباد لکها، مرادآباد، والیجرد و حسنآباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابلتوجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به زبان لکی است.
این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرارگرفته است و درگذشته از طریق حفر قنات، آب موردنیاز مردم منطقه تامین میشد و به دلیل همین پیشینه تاریخی به نام شهر قنوات شناخته میشود.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان است؛ بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد.
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
قم - ایرنا - شهردار قنوات قم گفت: نقشه زمینی محدوده و حریم این شهر به میزان ۳۵۰ هکتار با مقیاس ۱/۵۰۰ تدوین شدهاست.