رئیس دانشگاه گیلان روز دوشنبه درباره افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه گیلان به خبرنگار ایرنا گفت: این مرکز در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال در مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه گشایش یافته است.
احمد رضی افزود: توانمند سازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در واحدها و پردیس های دانشگاهی زیر مجموعه، در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب مهارتی و حرفه ای و فنی، فراهم کردن بسترهای اشتغال مولد دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام ماموریت ها و تکالیف سازمانی از جمله اهداف این راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه گیلان است.
وی با اشاره به نقش آموزش های مهارتی برای دستیابی به اشتغال اظهار داشت: توانمندسازی مهارتی دانشجویان و مهارت افزایی در ایجاد اشتغال پایدار آنان نقش مهمی دارد که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
در مراسم افتتاح این مرکز محمدحسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان و مسئولان دانشگاه گیلان حضور داشتند.
بر اساس آخرین آمار، هم اکنون حدود ۱۷ هزار دانشجو در رشتههای مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای افزون بر ۵۶۰ عضو هیأت علمی است.
دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای یک پردیس دانشگاهی و ۱۰ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
قرار گرفتن در جمع دانشگاه های برتر سه نظام بین المللی و رتبه بندی جهانی تایمز ،لیدن، شانگهای و دسته دانشگاه های یک درصد برتر دنیا و ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور جزئی از توانمندی های دانشگاه گیلان است.