تهران-ایرنا- معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین هفت راهکار مستقیم و ۹۳ راهکار به صورت غیرمستقیم برای همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش تببین شده است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، علیرضا رحیمی، در سفر به استان سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با مدیرکل و معاونین آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت و جایگاه والای تعلیم و تربیت در دین مبین اسلام ،اظهارداشت :با هدف تحقق هر چه بیشتر اهداف و مبانی تربیت اسلامی، حوزه علمیه و آموزش و پرورش با همکاریهای تنگاتنگ و ارتباط گسترده می تواند به این مهم عینیت بخشد.

وی خاطرنشان کر : در سند تحول بنیادین هفت راهکار مستقیم و ۹۳ راهکار غیر مستقیم اشاره به همکاریه ای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش دارد که نشان از تحکیم ارتباطات و هم اندیشی برای پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی است.

رحیمی کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش را قرارگاه فرهنگی استان ها دانست و ادامه داد: تشکیل این کمیته ها بصورت متناظر در شهرستانها و مناطق نیز ضرورت دارد.

معاون پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود : ظرفیت کمیته همکاریها به عنوان بازوی تربیتی و پرورشی دستگاه تعلیم و تربیت می تواند در حوزه ها و بخش های مختلف کمک یار این مجموعه باشد.