بندرعباس- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: ۲۸ گروه ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید قربان بر ذبح سالم و شرعی دام زنده در کشتارگاه‌های استان نظارت می‌کنند.

محمد جانباز  روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: این گروه ها در قالب ۱۵ دامپزشک، ۲۷ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر ذبح شرعی هستند.
وی بیان داشت: در روز عید قربان گروه‌های سیار در مناطق مختلف شهر گشت زنی و بر ذبح دام‌های مردمی نظارت می‌کنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: هدف استقرار و نظارت این گروه های دامپزشکی در واقع حفظ سلامت عمومی جامعه، جلوگیری از انتقال بیماری بین دام و انسان و ذبح سالم و شرعی دام است.
جانبار تصریح کرد: به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا مردم دام زنده را از کشتارگاه‌ها تهیه و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
وی افزود: برای پاسخگویی به سوال‌های شهروندان و نیاز آنان در روز عید قربان ادارات دامپزشکی در شهرستان‌ها فعال اند.
جانباز همچنین از خانواده‌ها خواست برای از بین بردن عامل بیماری در دام، گوشت گرم ذبح شده را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.