سید جعفر احمدی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: صاحبان زیاندیده این مشاغل به حال خود رها نشدهاند زیرا اقدامات دولت تدبیر و امید برای کمک به آنها و جبران خسارتهایشان آغاز شده و تسهیلات به همین منظور در حال پرداخت است.
وی ادامه داد: این تسهیلات از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای حمایت مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس همهگیر کرونا در نظر گرفته شده است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناباد گفت: ۶۰۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال از همین محل به گناباد اختصاص یافته تا به منظور جبران زیانهای پنج هزار و ۸۰۵ شغل آسیب دیده این شهرستان پرداخت شود.
وی افزود: تاکنون دو هزار و ۲۹ نفر از متصدیان و فعالان صنوف آسیبدیده در گناباد برای بهرهگیری از ۱۶۹ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال تسهیلات در سامانه مربوطه ثبت نام کردهاند.
احمدی ادامه داد: ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال از این حجم تسهیلات نیز تاکنون به ۱۴۹ نفر از آسیبدیدگان شیوع ویروس همهگیر کرونا در گناباد پرداخت شده است.
وی گفت: این تسهیلات بر اساس اولویتبندی صورت گرفته به ۱۴ رسته فعالیت و ۲۰۰ کسب و کار آسیبدیده از شیوع ویروس همهگیر کرونا در حال پرداخت است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناباد ۳۱ درصد از تسهیلات پرداخت شده را مربوط به بخش حمل و نقل ذکر و بیان کرد: پرداخت تسهیلات پس از پالایش اطلاعات افراد، اصناف و واحدهای متقاضی بر اساس رسته و اولویت از سوی دستگاههای اجرایی مرتبط، صورت میگیرد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در گناباد فعالیت دارند. راهاندازی این واحدهای صنعتی با هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری تاکنون در این شهرستان برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی در گستره ۴۴۷ هکتاری با ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در گناباد دایر است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۹۳ هزار و ۶۰۶ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۱۵ هزار و ۹۱۲ نفر را در کشورمان گرفته است.
همچنین تاکنون ۲۵۵ هزار و ۱۴۴ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافتهاند.