علی صادقی تبار روز شنبه در نشست خبری دستاوردهای پژوهشگاه ابن سینا در سالن همایش این مرکز، افزود: میزان فرزندآوری در جامعه ما پایین است. این موضوع دلایل مختلفی دارد که از جمله آن می توان به بالا بودن سن ازدواج و دیرتصمیم گرفتن برای بچه دار شدن، اشاره کرد.
وی ادامه داد: این نگرانی در کشور وجود دارد که جامعه در حال حرکت به سمت پیرشدن است و به همین دلیل سیاست هایی در جهت حفظ هرم جمعیتی ابلاغ شده است.
۲۰ درصد زوج های کشور نابارور هستند
وی بیان داشت: در حال حاضر یک پنجم زوجین کشور معادل ۲۰ درصد، نابارور هستند.
صادقی تبار ادامه داد: فعالیت مراکز درمان ناباروری از جمله ابن سینا می تواند، بخشی از خلل هرم جمعیتی را اصلاح کند.
وی بیان داشت: اگر مشکل ناباروری این ۲۰ درصد زوجین با روش های مختلف درمانی، برطرف شود، می توانند بخشی از خلل هرم جمعیتی را اصلاح کنند.
صادقی تبار، سقط مکرر را یکی از معضلات فراوان حوزه درمان ناباروری دانست، گفت: در سقط مکرر زنان باردار می شوند، اما به دلایل مختلف جنین را سقط می کنند.
صادقی تبار، اندومتریوز را بیماری شایع در زنان اعلام کرد و گفت: این بیماری تشخیص و درمان سختی دارد. این بیماری می تواند به ناباروری فرد بیمار منتهی شود.
فعال شدن شیفت عصر مرکز درمان ناباروری ابن سینا
وی ادامه داد: این مرکز به منظور رفاه بیشتر مراجعان و رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا به ویژه فاصله گذاری اجتماعی، شیفت عصر کلینیک ها و خدمات پاراکلینیکی خود را از اول مرداد ماه فعال کرده است.
صادقی تبار ادامه داد: همه کلینیک های این مرکز شامل درمان ناباروری، کنترل بارداری، اندومتریوز، ژنتیک، سقط مکرر و مشاوره های داخلی و غدد، تغذیه ، ایمونولوژی ، پستان، روانپزشکی و نیز خدمات پاراکلینیکی شامل سونوگرافی، رادیولوژی، آزمایشگاه تشخیص طبی و آندرولوژی و ژنتیک در شیفت عصر فعال خواهند بود.
وی تاکید کرد: مراجعانی که برای نخستین بار و از طریق پذیرش نوبت عصر این مرکز برای دریافت خدمات درمان ناباروری مراجعه کنند، از تخفیف ویژه برخوردار خواهند بود.
پذیرش عصرگاهی مرکز درمان ناباروری ابن سینا از ساعت ۱۵ تا ۲۰ پاسخگوی مراجعان است.