فتحالله حقیقی روز سهشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان اظهار داشت: دعوت از مسؤولان ملی برای سفر به زنجان، اقدام نمایشی نبوده بلکه بر اساس نقشه راهی است که برای توسعه و پیشرفت استان ترسیم شده است.
وی با بیان اینکه تلاش و حرکت مجموعه مدیریتی بر اساس نقشه راه و واقعیتهای موجود استان است، خاطرنشان کرد: یکی از محورهای اصلی این نقشه راه، فراهم کردن بستر لازم برای تبدیل زنجان به عنوان منطقه لجستیک شمالغرب کشور است.
حقیقی افزود: الفبای تبدیل شدن به منطقه لجستیک، داشتن امنیت و شرایط مساعد در راههای مواصلاتی از جمله جاده و راهآهن است.
وی با بیان اینکه ۲خطه کردن راهآهن زنجان- قزوین و اجرای پروژههای راهسازی سبب کاهش زمان سفر و افزایش میزان حمل و نقل بار میشود، تصریح کرد: علاوه بر اینها هدف اصلی از ۲خطه کردن راهآهن این بود که بستر لازم برای لجستیک کردن زنجان در شمالغرب کشور را فراهم کنیم زیرا ۵۰ درصد جمعیت و منابع کشور در شعاع ۴۰۰ کیلومتری این استان قرار دارد.
استاندار زنجان با اشاره به اجرای ۲ طرح تست سرپایی و تست سرولوژی ویروس کرونا به عنوان نمونه در این استان، گفت: از ۵۲ هزار و ۱۹۶ تست کرونا تا کنون ۳۸ هزار و ۵۶۷ مورد سرپایی بوده که از این حیث، رتبه اول کشور را داریم.
وی افزود: از این میزان تست ۱۱ هزار مورد مثبت بوده که فقط ۱۹۰ نفر بستری شده و بقیه به صورت سرپایی درمان شدهاند و در تست سرولوژی نیز مشخص شد که ۱۲ درصد تستشوندگان به بیماری کرونا مبتلا شدهاند.
حقیقی با اشاره به پایین بودن سرانه تخت بیمارستانی استان زنجان اظهار داشت: تکمیل طرح افزایش ۱۴۴ تخت آیسییو برای الحاق به بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان، نیاز به ۲۳ میلیارد تومان اعتبار داشت که به محض درخواست رییس دانشگاه علوم پزشکی استان، مورد موافقت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: این طرح تا مهرماه سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
حقیقی ادامه داد: بازدید از طرح سبزهمیدان و انعقاد تفاهمنامه احداث ۲ هزار واحد مسکن روستایی نیز بخش دیگری از دستاوردهای سفر معاون رییسجمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه به زنجان بود.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح معدن زیرزمینی سولفوره انگوران خبر داد و گفت: این معدن با۱۵۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد میکند.
وی اظهار داشت: در خصوص مشکلات صادرکنندگان استان در تمام بخشها بهویژه بخش سرب و روی ضمن پرهیز از کلیگویی، راهکارهای عملیاتی لازم برای برونرفت از مشکلات، ارائه شود تا آنچه در داخل استان قابل حل بود، پیگیری و حل وگرنه از طریق مسؤولان ملی، پیگیری شود.