سیدرضا موسوی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: هوشمندسازی مدارس و اتصال مراکز آموزشی، دانشگاهی و حوزوی استان به شبکه ملی اطلاعات بهعنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: با اتصال تمامی این مدارس به شبکه ملی اطلاعات، ۳۰ تا ۷۰ گیگابایت اینترنت رایگان متناسب با تعداد شیفت مدارس و به مدت ۲ سال در اختیار آنها قرار میگیرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم همچنین با اشاره به پایان امکانسنجی اتصال دانشگاهها و مراکز حوزههای علمیه قم به فیبر نوری گفت: با شیوع کرونا و بهرهگیری مراکز دانشگاهی و حوزوی از ظرفیتهای آموزش مجازی، توسعه اتصال تمام این مراکز به شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به اینترنت پرسرعت پهن باند در دستور کار دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفت.
وی گفت: در این راستا، بهمنظور اجرای طرح توسعه دسترسی مراکز دانشگاهی و مراکز حوزوی بر پایه فیبر نوری، طرح امکانسنجی زیرساختهای ارتباطی و پهنای باند این مراکز بهعنوان نخستین گام تحقق این هدفگذاری در استان اجرا شد و به اتمام رسید.
موسوی با اشاره به توسعه خدماترسانی بیشتر به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و حوزههای علمیه افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر دارد باهدف بهبود و توسعه زیرساختهای ارتباطی، تمام دانشگاهها و مراکز حوزههای علمیه در سراسر کشور را به فیبر نوری متصل کند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم بابیان اینکه ظرفیت زیرساختی تمام ۴۸ دانشگاه و همچنین همه مراکز حوزوی استان در این مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت، ادامه داد: با اجرای این طرح دانشجویان و طلاب مراکز آموزش عالی و حوزوی استان از مزایای افزایش پهنای باند و سرعتبالای اینترنت برخوردار میشوند.
وی اتصال تمام مراکز آموزشی، دانشگاهی و حوزوی استان به شبکه ملی اطلاعات را اقدامی بزرگ و ماندگار در توسعه زیرساختهای فناوری ارتباطات و اطلاعات استان دانست و گفت: اجرای این طرح در زمان شیوع کرونا برای برگزاری کلاسهای آموزشی غیرحضوری و در شرایط عادی نیز بهعنوان یک زیرساخت مهم میتواند بسیار اثرگذار باشد.