به گزارش روز چهارشنبه سازمان امور دانشجویان، عبدالحمید علیزاده گفت: دستاوردهای کشور در جذب دانشجوی خارجی را حفظ کنیم و ارتقا دهیم.
وی افزود: تحصیل دانشجوی خارجی در یک کشور در پنج مرحله جذب، پذیرش، پشتیبانی، آموزش و فارغ التحصیلی اتفاق می افتد که مرحله پشتیبانی رفاهی و کنسولی بسیار مهم است.
علیزاده گفت: هم اکنون با کشورهای رقیب خود در جذب دانشجویان بین المللی با فاصله کمی در حال رقابت هستیم و اگر بتوانیم ترکیه را پشت سر بگذاریم، به جایگاه اصلی خود در منطقه دست پیدا می کنیم.
وی افزود: امروزه با مصر، امارات متحده عربی و مالزی در جذب دانشجوی بین المللی در رقابت تنگاتنگ هستیم و باید این شرایط را حفظ و تقویت کنیم.
مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد: معاونان دانشجویی در کمیسیون های موارد خاص، مسایل دانشجویان بین المللی را به صورت ویژه و با نگاه حمایتی بررسی کنند.
علیزاده در خصوص شیوه تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در نیمسال اول سال تحصیلی پیش رو اظهار داشت: دانشجویان بین المللی که با زبان فارسی آشنا هستند، با رعایت ضوابط پذیرش شوند و با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری آموزش ببینند.
وی افزود: دانشجویان بین المللی نیازمند آموزش زبان فارسی، به صورت مجازی توسط مراکز آموزش زبان فارسی دانشگاهها آموزش می بینند.
علیزاده خاطرنشان کرد: دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل که اسفندماه ایران را ترک کردند، اگر به تشخیص دانشگاه نیازی به دروس عملی ندارند به صورت مجازی آموزش می بینند.
وی گفت: آن دسته از دانشجویان بین المللی که باید در محل تحصیل حضور داشته باشند با رعایت موازین بهداشتی در هنگام ورود به کشور و سایر کنترل ها به صورت محدود پذیرش می شوند و تحصیلات خود را ادامه می دهند.
وی تاکید کرد: شیوه آموزش برای مابقی دانشجویان غیر ایرانی که در حال حاضر در کشور حضور دارند، نیز همانند سایر دانشجویان کشور خواهد بود.
هم اکنون حدود ۴۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور تحصیل می کنند که بخشی از آنها به علت شیوع کرونا به کشور خود بازگشته اند.
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
تهران- ایرنا- مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی شیوه آموزش دانشجویان بینالمللی دانشگاههای کشور را در ایام کرونا و ترم پیش رو اعلام کرد.