«سعید محمدی پور» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با گسترش ویروس کرونا در کشور از اسفندماه سال گذشته برای رفع نیاز مردم به ماسک، مقرر شد به متقاضیانی که قصد تولید این کالا را دارند اجازه تولید داده شود و آنها پس از تولید برای اخذ مجوز اقدام کنند.
وی در خصوص قیمت ماسک گفت: ماسک های سه لایه در سطح خرده فروشی ها نباید بیشتر از هزار و ۵۰۰ تومان به فروش برسد و قیمت ماسک های فیلتردار و N ۹۵ که مورد نیاز کادر پزشکی است متفاوت است.
محمدیپور همچنین در خصوص میزان ماسک های کشف شده در سطح استان تهران گفت: همزمان با گسترش ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته پنج هزار ماسک تقلبی از منطقه کیانشهر تهران توسط پلیس اماکن کشف و ضبط شد.
این مقام ادامه داد: همچنین هشت میلیون انواع دستکش از انبار غله و ۵۴ هزار ماسک و دستکش دیگر نیز از یک سایت به ظاهر معتبر فروش کالا در شهر تهران کشف و به هیات امنا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده شد.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر کشف سه هزار ماسک احتکار شده در شهرستان پاکدشت، ۸۵۴ بسته معادل ۷۸۷ عدد کیت آزمایشگاهی در سطح شهر تهران نیز در اسفندماه سال گذشته کشف شد.
به گفته معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، پنج هزارو ۳۴۵ لیتر مواد ضدعفونی کشف شده از منطقه یافت آباد به هیات امنا داده شد، هنچنین شش هزارو ۹۰۰ لیتر مواد ضدعفونی و ۱۴۴ لیتر الکل (متانول) از شهر ری و منطقه ستارخان تهران کشف و در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری گذاشته شد.
محمدی پور، ۲۲۰ لیتر مواد ضرعفونی از منطقه خانی آباد، ۸۰۰ عدد ژل ضدعفونی از شهرستان اسلامشهر و ۳۹ هزار لیتر محلول ضد عفونی که در شهر ری خارج از شبکه توزیع میشد را دیگر کشفیات ضبط شده توسط ماموران سازمان صمت استان تهران برشمرد.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در خصوص بررسی کیفیت لوازم بهداشتی نیز گفت: ما دانش فنی نظارت کیفی بر تشخصیص استانداردهای ماسک ها را نداریم و این کار بر عهده ماموران مراکز بهداشتی و درمانی است.
محمدیپور اضافه کرد: بازرسی از سطح خرده فروشی ها، عمده فروشی ها و کارخانه ها بر عهده بازرسان سازمان صمت استان تهران است اما نظارت بر داروخانه ها بر عهده ماموران وزارت بهداشت است.
به گفته وی تعدادی واحد فاقد مجوز در استان در حال تولید ماسک هستند که در نامه ای به آنها ابلاغ شده، هر چه سریعتر برای اخذ مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجادت اقدام کنند.
محمدیپور در پایان این گفت و گو، بیان کرد: عمده مجوزها برای واحدهای تولیدی صنفی است که از سوی سازمان صمت برای متقاضیان صادر می شود و برای متقاضیان واحدهای صنعتی نیز پس از تایید وزارت بهداشت و مراکز ذی ربط مجوز فعالیت صادر می شود.