سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: اطلاعات و آمار دستگاه های اجرایی، به جای انباشت و مقاومت در ارایه، باید در مسیر توسعه اقتصادی و آبادنی بهره‌برداری شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی، توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری افزود: ثبت اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در پایگاه جامع آمار و اطلاعات بر مبنای مدیریت اتاق شیشه‌ای و شفافیت باشد.

وی افزود: ارزش اطلاعات دستگاه های اجرایی به انباشت آن نیست بلکه باید این آمارهای جامع برای توسعه اقتصادی و افزایش آبادانی در استان تبادل شود.
استاندار سمنان خاطر نشان کرد: برای توسعه استان در بخش های مختلف،‌ جمع‌آوری و تبادل اطلاعات می تواند نقش موثری داشته باشد و باید مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به این موضوع مهم توجه داشته باشند.
آشناگر اضافه کرد: مقاومت بی‌دلیل دستگاه های اجرایی در ارایه آمار و اطلاعات بی مورد است و شرایط مدیریتی دهه های گذشته که قدرت یک اداره به اموال و نیروی انسانی قابل توجه آن بود در ساختار اداری‌ کنونی تغییر کرده و کیفیت جای کمیت را گرفته است.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی به عنوان مجریان سیاست ها، برنامه های دولت را در گام اجرایی قرار دهند.
استاندار سمنان ادامه داد: در معرفی املاک مازاد برای فروش یا بهره وری اصولی، برخی از دستگاه های اجرایی همکاری لازم را با مسئولان مربوطه ندارند که این رویه باید اصلاح شود.
وی با با بیان اینکه مقاومت برخی دستگاه‌های اجرایی برای معرفی اموال و املاک مازاد پسندیده نیست ، گفت: باید برمبنای آمار ، اطلاعات جامع ادارات کل و شهرستانی ثبت شود.
آشناگر گفت : اکنون سه میلیون داده در پایگاه آمار و اطلاعات استان سمنان ثبت است که دستگاه های اجرایی و اقشار مردم می توانند از آن نهایت بهره را ببرند.
وی تصریح کرد: بانک های خصوصی، شرکت های بیمه ای و شهرداری های استان سمنان موظف به ثبت اطلاعات و آمار هستند و حق مردم است که اطلاعات عمومی در اختیارشان قرار گیرد.

توسعه استان به رفع چالش کم‌آبی گره خورده است
آشناگر گفت: طرح های عمرانی که برای رفع چالش ‌کم‌آبی در استان سمنان در حال ساخت و یا در مراحل قرارداد است با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی تا پایان امسال تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به هشت طرح اولویت دار اقتصادی استان سمنان، گفت: توسعه و آبادانی استان در بخش های مختلف به رفع چالش کم آبی گره خورده است.
استاندار سمنان افزود: یکی از دلایل هدررفت آب در استان سمنان فرسودگی شبکه انتقال آب در بخش روستایی و شهری است و دستگاه های اجرایی مربوطه نسبت بازسازی این شبکه اقدام های لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه، افزون بر ۳۰ درصد از شبکه انتقال آب بخش شهری و روستایی استان فرسوده است، گفت: این آمار در شهرستان شاهرود بالاتر است.
استاندار سمنان تاکید کرد: پیگیری‌ها برای رفع چالش کم آبی در استان به تصویب و جذب اعتبارهای ملی منجر شود و مدیران به وعده‌های وزارتخانه ها دلخوش نباشند.
وی گفت: توجه به سامانه های نوین آبیاری و کشت گلخانه ای جزو برنامه های هشت گانه دولت در استان سمنان است که اجرای این طرح صرفه جویی در مصرف آب به همراه دارد.
استاندار سمنان اضافه کرد : شرکت های خدمات رسان مانند، آب، گاز و برق نهایت همکاری را با فعالان بخش خصوصی دارای مجوز برای ساخت گلخانه در استان‌ داشته باشند.
 

زمینه‌سازی دولت همراهی بخش خصوصی را به همراه داشته است

استاندار سمنان افزود: سال های گذشته سرمایه گذاری های خوبی در بخش صنعت و معدن استان انجام شد که این امر نشان می دهد که دولت تدبیر و امید در جلب رضایت بخش خصوصی برای راه اندازی واحدهای تولیدی در منطقه خوب عمل کرده است.
وی خاطر نشان کرد: اکنون شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان با مشکل‌ کمبود آب مواجه است که نیاز است با برنامه ریزی عملیاتی، تغییر کاربری چاه ها از دیگر بخش های اقتصادی به بخش صنعت و فراوری مواد معدنی مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: در شهر سمنان اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداری، شرکت شهرک های صنعتی استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای بازچرخانی فاضلاب خانگی و صنعتی به بخش صنعت اقدام های لازم را انجام دهند.
در نشست شورای برنامه‌ریزی، توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان درباره پایگاه جامع آمار و اطلاعات، وضعیت آب استان در بخش های کشاورزی، آشامیدنی و صنعت و طرح های در حال ساخت برای رفع چالش کم‌آبی در استان از سوی مدیران گزارش هایی ارائه شد.