به گزارش خبرنگار ایرنا ، این ۲ واحد تولیدی شرکت سولیکو کاله با سرمایه گذاری ثابت چهار هزار و ۳۰ میلیارد ریال و سرمایه در گردش ۷۸۰میلیارد یال ساخته شده و برای ۱۶۱ نفر ایجاد اشتغال کرده است.
ارزش ماشین آلات خارجی این ۲ واحد تولیدی لبنیاتی نیز ۹.۶ میلیون یورو اعلام شده است.
واحد تولیدی شیر خشک در واقع بخشی از طرح توسعه ای ایجاد پالایشگاه شیر مازندران است. تفاهمنامه ساخت پالایشگاه شیر با یک شرکت بخش خصوصی اواخر سال ۹۶ توسط استاندار وقت و به عنوان یکی از طرح های مهم اقتصاد مقاومتی امضاء شد و قرار بود با ساخت پالایشگاه و خرید تضمینی شیر ، دامداری های کوچک در مناطق روستایی مازندران گسترش یابد.
بر اساس اعلام مسئولان پیش بینی شده است که با گسترش دامداری های کوچک، علاوه بر مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و جبران کمبود شیر برای کارخانه های لبنی، هدف سه میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی مازندران هم در برنامه ششم توسعه محقق می شود.
بر اساس گزارش های رسمی، از ۹۰۰ هزار تن شیر خام مورد نیاز سالانه کارخانه های لبنی مازندران تنها کمتر از ۲۰ درصد در داخل استان تهیه و بقیه از ۱۶ استان کشور تامین می شود .
دامداری های استان مازندران بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی ، سالانه حدود ۷۵۰ هزار تن شیر خام تولید می کنند ولی از این میزان کمتر از حدود ۲۵۰ هزار تن تحویل کارخانه ها می شود و بقیه یا تازه خوری می شود و با به صورت سنتی فراوری و فله ای عرضه می گردد.
همزمان با سفر ۲ روزه سرپرست صنعت به مازندران ، عصر امروز فاز اول طرح توسعه فرش ساوین تاپ در قائمشهر بهره برداری شد.
قرار است همچنین با حضور مدرس خیابانی ، پروژه صنایع سلولزی آرین شیمی با اعتبار یک هزار میلیارد تومان فردا پنجشنبه به صورت ویدئو کنفرانسی توسط رئیس جمهوری در بندر امیرآباد در شرق مازندران افتتاح شود.
براساس برنامه ریزی در سال جاری ۲۴ طرح بزرگ صنعتی با اعتبار حدود سه هزار میلیارد تومان و اشتغال بیش از سه هزار نفری در استان مازندران به بهره برداری می رسد.
در هفت ساله دولت تدبیر و امید حدود ۵۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزه صنعتی در مازندران انجام شد به طوری که در این مدت ( ۹۲ تا ۹۹ ) یک هزار و ۴۳۱ واحد تولیدی و صنعتی در استان جواز بهره برداری دریافت کردند.