گناباد- ایرنا- فرماندار گناباد گفت: مهمترین محور مشکلات بیان شده مردم این شهرستان از طریق سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت (سامد) اشتغال بود.

حامد قربانی روز چهارشنبه بعد از پاسخگویی مستقیم به سوالات مردم گناباد از طریق سامانه سامد در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: اشتغال و بیکاری جوانان دانش آموخته و مسائل صنفی و کارگری کارخانه‌های بزرگ دارای مشکل از جمله مشکلات مطرح شده مردم به شمار می‌رود.

وی مشکلات کارگری و پرداخت نشدن حقوق و معوقات در برخی بخشها و به خصوص واحدهای تولیدی بزرگ در شهرستان گناباد را از جمله تنگناهای مردم دانست که از طریق ارتباط با سامانه سامد عنوان شد.

فرماندار گناباد گفت: صیانت و حفظ اشتغال موجود مهمترین رویکرد دولت دوازدهم و مسوولان ذیربط در گناباد است و مهمترین محور فعالیت و برنامه ریزی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان هم افزایی بیش از پیش بین مسوولان مربوطه و استفاده از ظرفیتهای موجود برای کاهش مشکلات و رفع موانع تولید است.

قربانی افزود: ۱۵ واحد تولیدی بزرگ گناباد به دنبال شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و با برگزاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و در بازدیدهای میدانی، اقداماتی برای کاهش تنگناهای آنها در دست انجام است.

وی اضافه کرد: در کنار این مساله اقدامات خوبی برای جذب سرمایه‌گذار در شهرستان گناباد با هدف افزایش اشتغال و کارآفرینی در دست اقدام است و فعالان اقتصادی که قصد سرمایه‌گذاری در گناباد داشته باشند در فاصله یک ماه تمامی مراحل اولیه کارشان در شهرستان در سریع ترین زمان ممکن انجام می شود و معینهای اقتصادی از توان  خوبی در این ارتباط برخوردارند.

فرماندار گناباد گفت: با هدف حمایت از واحدهای تولیدی نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی با حضور معاون استاندار و تعدادی از  روسای سازمانها و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان با محوریت گناباد طی حدود یک ماه گذشته در این شهرستان برگزار شد که منجر به  انعقاد ۱۶ تفاهمنامه اقتصادی به ارزش ۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال شد.

قربانی افزود: با حمایتهای دولت تدبیر و امید چهار واحد تولیدی گناباد که در بخشهای مختلف دارای تنگناهایی بودند طی یک سال گذشته مشکلاتشان برطرف شده و به چرخه تولید بازگشته اند و ۶۴ واحد تولیدی طی پنج سال قبل به مجموع واحدهای تولیدی این شهرستان اضافه شدند و ظرفیت اکتشافی معادن گناباد هم طی همین مدت از ۲۷ میلیون تن به ۳۴ میلیون تن افزایش پیدا کرد.

وی دیگر مسائل و مشکلات مطرح شده مردم از طریق سامانه سامد را مشکلات خانواده معظم شهدا و ایثارگران و اعمال نشدن برخی از آیین نامه‌ها، نحوه خدمات رسانی به روستاها و عدم آنتن دهی تلفن همراه در برخی روستاها، دغدغه مردم نسبت به وضعیت برخی محورهای مواصلاتی و به خصوص اعتراض به کیفیت جاده گناباد به خواف و دوغارون و فردوس برشمرد و ادامه داد: حل این مسائل به صورت جدی در دستور کار مسوولان  قرار می‌گیرد.

فرماندار گناباد گفت: سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت با عنوان "سامد" به عنوان یکی از اقدامات شاخص دولت تدبیر و امید و دولت دوازدهم نقش مهمی در کاهش بوروکراسی اداری و ارتباط مستقیم بین مردم و مسوولان و انتقال مشکلات آنان به بخشهای دولتی و افزایش اعتماد عمومی به مسوولان  دارد.

قربانی افزود: مشکلات مردم در بخشهای مختلف در سریع ترین زمان ممکن از این طریق به مسوولان ذیربط منتقل می شود و مردم از این ظرفیت برای طرح مسائل و مشکلات خود بیش از پیش بهره می‌گیرند.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: اهالی این استان می‌توانند از طریق سامانه "سامد"، ارتباط مستقیم  بین دولت و مردم با تلفن ۱۱۱ مشکلات خود را با مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی در میان بگذارند.
ناصر فخر موحدی افزود: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته و براساس برنامه زمان‌بندی شده مقرر شده ‌است مدیران و مسوولان استانی هر هفته با حضور در محل سامانه سامد، به صورت برخط پاسخگوی مشکلات و درخواست‌های مردمی  باشند.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲ مدیر ارشد دستگاه‌های اجرایی استان با حضور در استانداری خراسان رضوی در زمان از پیش اعلام شده از طریق این سامانه به صورت برخط و مستقیم پاسخگوی درخواست‌ها و مشکلات مردم بوده‌اند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.