مشهد- ایرنا- دبیر بنیاد بین المللی غدیر خراسان رضوی گفت: یک میلیون و ۱۰۰ هزار پرس غذا با عنوان اطعام و احسان علوی در شب و روز عید غدیر در مناطق محروم و حاشیه شهر مشهد توزیع می‌شود.

حجت الاسلام سعید آخوندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اجرای ۶۰۰ مراسم در فضاهای باز مشهد و شهرستان‌ها، ویژه برنامه کودک و نوجوان، مسابقات حفظ خطبه غدیر و برداشت‌ها از این خطبه و چاپ و انتشار ۵۰۰ هزار نسخه از این خطبه از دیگر برنامه‌هاست.

وی با بیان این که دهه ولایت در استان با شعار"بهترین عید" نام‌گذاری شده است ادامه داد: جشن های دهه ولایت و امامت با توجه به وضعیت فعلی کشور باید به سبکی دیگر از سالهای قبل برگزار شود تا عید غدیر که به عنوان بزرگترین عید شیعیان است گرامی داشته شود و شور و شعف در جامعه جاری شود و سلامتی همگان نیز حفظ شود.

دبیر بنیاد بین المللی غدیر خراسان رضوی گفت: راه‌اندازی پنج کارناوال شادی با ماشین‌های سنگین و چندین کارناوال با ماشین‌های سبک و مداحی‌های سیار در ۱۱۰ نقطه از شهر مشهد و ۴۵ کاروان برای شهرستان‌ها و برپایی ۱۱۰ ایستگاه صلواتی توزیع بستنی‌های پلمب شده و بهداشتی در ماشین‌های یخچال دار با نظارت و حضور اداره بهداشت هم در این ایام برنامه ریزی شده است.

آخوندی افزود: زیارت سادات و شهدای مدافع سلامت را با هماهنگی گروه‌های جهادی انجام می‌دهیم و اگر خانواده‌ای به کمک در موارد مختلف نیاز داشت این گروه‌ها با نام لواء علوی انجام می‌دهند و با هماهنگی های صورت گرفته جمعی از خادمان حرم علوی همراه با پرچم حرم امیرالمومنین(ع) نیز در این دیدارها حضور دارند. 

وی اضافه کرد: دهه ولایت امسال همراه با شرایط بیماری کروناست و با توجه به مشکلات قشرهای متوسط و ضعیف جامعه کسانی که توانمندی کمک و یاری به نیازمندان را دارند و صاحب خانه‌هایی که می توانند اجاره خانه نگیرد و یا به مستاجران تخفیف دهند می توانند عضو نهضت خدمت رسانی شوند.

او  از دیگر برنامه‌های معارفی ویژه دهه ولایت را برگزاری پویشها و تولید محتوا و پاسخ به شبهات غدیر در فضای مجازی عنوان کرد و افزود: می کوشیم طی ۱۰ شب، ۱۰ مراسم در ۱۰ محله با پوشش رسانه‌ای در محلات برگزار و فضای شاد ایجاد کنیم چون تبسم و شادی  این ایام بسیار سفارش شده است.

"بنیاد بین‌المللی غدیر" پیرو رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را آغاز کرد و اواسط سال ۱۳۷۹ در  سازمان ثبت اسناد و املاک به صورت رسمی ثبت شد.

مؤسس و دبیرکل وقت این بنیاد مرحوم آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی بود که هم‌اینک با دبیرکلی حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی و ‌هیات امنایی چهره‌های برجسته علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی که دست کم پنج نفر آنان فقیه هستند و نیز هیات مدیره اداره می‌شود.

بنیاد بین‌المللی غدیر همچنین با ایجاد تشکیلات و دفاتر نمایندگی در مراکز استان‌ها، خارج از کشور و نهادهای اجرایی اهداف والای فرهنگی خود را پیگیری می‌کند. 

ریاست نمایندگی‌های این بنیاد در استان‌ها را نمایندگان مقام معظم رهبری، در شهرستان‌ها ائمه جمعه، در خارج از کشور نمایندگان ولی فقیه و در دستگاه‌های اجرایی عالیترین مقام نهاد برعهده ‌دارند.