ساری - ایرنا - سرپرست وزارت صنعت ، معدن و تجارت گفت که تا پایان امسال یکهزار و ۵۰۰ واحد صنعتی راکد بنا بر قولی که شرکت شهرک‌های صنعتی داده به مدار تولید باز می‌گردد و این اقدام کمک بزرگی به به جهش تولید است.

حسین مدرس خیابانی عصر امروز چهارشنبه در حاشیه بهره برداری از واحد تولیدی شیرخشک آمل در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : از حدود ۴۵ هزار واحد صنعتی کشور ۹ هزار واحد راکد و غیرفعال هستند که براساس قول شرکت شهرک های صنعتی یکهزار و ۵۰۰ واحد از این تعداد تا پایان سال قرار است با تامین نقدینگی، تامین مواد اولیه و حل مشکلات مدیریتی یا مشارکتی و غیره وارد چرخه تولید شوند.

وی توضیح داد : بر این اساس و با حل اینگونه مشکلات تاکنون ۳۹۰ واحد وارد مدار تولید شده و تلاش برای فعال کردن بقیه واحدها همچنان ادامه دارد و ورود واحدهای راکد به چرخه تولید به جهش تولید کمک می کند.

پرداخت تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی به صنایع آسیب دیده از کرونا 

وزیر صنعت همچنین در مورد واحدهای صنعتی آسیب دیده از کرونا نیز اظهار داشت : کرونا به کل اقتصاد کشور و دنیا آسیب زده ، اما میزان آسیب پذیری ما کمتر از اقتصادهای آسیب پذیر دنیاست.

وی افزود : وزارت صنعت برای جبران بخشی از خسارت واحدهای صنعتی آسیب دیده ، ۱۴ رسته ای را که بیشترین آسیب پذیری را داشته اند مانند فعالان بخش گردشگری و حمل و نقل شناسایی کرده تا تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد به آنها پرداخت کند.

مدرس خیابانی میزان تسهیلات در نظر گرفته شده را ۷۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که به هر واحدی آسیب دیده بین ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد که کارها در حال انجام است.

وی با اشاره از حل مشکلات ضمانت پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده از کرونا خبر داد و افزود : با رفع این مشکلات روند پرداخت تسهیلات از سوی بانک ها سرعت گرفته است.

واحد تولیدی شیر خشک آمل به ظرفیت ۲هزار و ۵۰۰ تن و پودر کنسانتره پروتئینی آب پنیر با ظرفیت ۹هزار و ۵۰۰ تن عصر امروز چهارشنبه با حضور سرپرست وزارت صنعت ، معدن و تجارت به بهره‌برداری رسید.

همزمان با سفر ۲ روزه سرپرست صنعت به مازندران ، عصر امروز فاز اول طرح توسعه فرش ساوین تاپ در قائمشهر بهره برداری شد.

قرار است همچنین با حضور مدرس خیابانی ، پروژه  صنایع سلولزی آرین شیمی با اعتبار یک هزار میلیارد تومان فردا پنجشنبه به صورت ویدئو کنفرانسی توسط رئیس جمهوری در بندر امیرآباد در شرق مازندران افتتاح شود.

براساس برنامه ریزی در سال جاری ۲۴ طرح بزرگ صنعتی با اعتبار حدود سه هزار میلیارد تومان و اشتغال بیش از سه هزار نفری در استان مازندران به بهره برداری می رسد.
در هفت ساله دولت تدبیر و امید حدود ۵۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزه صنعتی در مازندران انجام شد به طوری که در این مدت ( ۹۲ تا ۹۹ ) یک هزار و ۴۳۱ واحد تولیدی و صنعتی در استان جواز بهره برداری دریافت کردند.