به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این شرکت، علیرضا صبوری روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی شهرستان های شرکت برق اظهار داشت: با وجود افزایش مصرف برق در این مدت اجازه افزایش آنرا در اوج مصرف نداده ایم و آن را با مدیریت مصرف در حد سال ۹۸ حفظ کرده ایم.
وی به ایام اوج بار و استقرار جبهه هوای گرم در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به استقرار جبهه هوای گرم در استان، هفته های سرنوشت سازی را پیش رو داریم زیرا میزان مصرف برق و سامانه های سرمایشی افزایش یافته است که با بالا رفتن دمای هوا، عملکرد تاسیسات برق نیز کاهش یافته و فشار مضاعفی به آن وارد می شود.
وی وضعیت فعلی توزیع نیروی برق استان را مطلوب دانست و گفت: اگر هفته آینده را نیز بدون مشکل سپری کنیم با گذشتن از قله تابستان، اوج بار سال ۹۹ را گذرانده ایم.
صبوری گفت: همه ساله در ایام اوج مصرف، اتفاق هایی مانند پرباری خطوط فشار ضعیف و فشار متوسط، پریدن فیوزها و کلیدها در شبکه حادث می شود که باید موارد اتفاق افتاده مورد تحلیل قرار گیرد تا اجازه تکرار بر آنها بسته شود و بتوان این ایام سال را بدون مشکل پشت سر گذارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی از پاک سازی شبکه روشنایی هشت شهر اصلی استان از چراغ های گازی و کم مصرف خبر داد و بیان کرد: پیگیر برگزاری مناقصه به این منظور هستیم و اطلاعات لازم جمع آوری شده و خرید تجهیزات به زودی انجام خواهد شد.
صبوری با یادآوری پویش «هر هفته الف ب ایران» اظهار داشت: در مرحله دهم این پویش، خراسان شمالی به عنوان نخستین استان با شبکه سازگار با محیط زیست معرفی شد و امیدواریم با نصب این چراغ ها نیز به عنوان استانی با سازگاری مضاعف با محیط زیست هم در بحث شبکه فشار ضعیف و هم شبکه روشنایی، معرفی شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی با بیان اینکه باید به دنبال خلق منابع باشیم، در خصوص تعیین تکلیف اعتبارات مازاد سرمایه ای گفت: در این باره هزار و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار ابلاغ شده اما ۵۰۰ میلیارد ریال تامین اعتبار شده است که باید این موضوع در دفتر برنامه ریزی و نظارت مورد بررسی قرار گیرد.
هم اینک ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و روستایی استان خراسان شمالی از نیروی برق برخوردار هستند.
با احتساب برق مصرفی مشترکان بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی و سیمان بجنورد، ریخته گری اسفراین و آلومینای جاجرم، مصرف برق خراسان شمالی به ۴۰۰ مگاوات در روز می رسد.
شرکت برق خراسان شمالی ۳۵۳ هزار و ۶۹۸ مشترک دارد که ۸۴ درصد مشترکان در بخش خانگی، ۴ درصد ادارات و دستگاههای خدمات رسان، یک درصد کشاورزی، کمتر از یک درصد صنعتی و ۱۰ درصد سایر مصارف هستند.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.